Η μεγαλύτερη σύναξη Διεθνών Κεφαλαίων στην Κύπρο

InBusinessNews  11/10/2018 11:32
Η μεγαλύτερη σύναξη Διεθνών Κεφαλαίων στην Κύπρο

Η μεγαλύτερη σύναξη Διεθνών Κεφαλαίων στην Κύπρο

InBusinessNews  11/10/2018 11:32

Για 4η συνεχή χρόνια, το “Ιnternational Funds Summit” θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο στις 11-13 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία και θα φιλοξενήσει πλειάδα ομιλητών και συμμετεχόντων από το εξωτερικό. Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Επενδυτικών Ταμείων (CIFA), πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη και υποστηρίζεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Προσέλκυσης Επενδύσεων (Invest Cyprus) και το International Capital Market Association (ICMA). 

RELATED ARTICLES

Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει πέραν των 450 επαγγελματιών από τον κλάδο των Επενδύσεων, καθώς και διαχειριστές Περιουσιακών Στοιχείων από την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Βόρεια Αφρική, Ασία, Ρωσία και τις ΗΠΑ.

Το “4th International Funds Summit" έρχεται για να ενημερώσει σχετικά με το τρέχον κανονιστικό πλαίσιο του Global Market, να προσδιορίσει τις τελευταίες τάσεις κι ευκαιρίες του τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο και να τονίσει τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος ως κέντρο Επενδυτικών Κεφαλαίων.

Η Ατζέντα του Summit περιλαμβάνει τα πιο κάτω θέματα:

  • Regulatory Developments in Cyprus
  • Current Developments in the Funds Industry
  • Alternative Investment Funds
  • Key Considerations Relating to the Formation and Operations of Family Office by Fund Managers
  • Africa, Middle East, and Asia
  • Brexit
  • The Fintech Revolution – Blockchain Cyber Security
  • Cross Border Distribution, Custody and Depositaries

 
Το Summit απευθύνεται προς: Chief Financial Officers (CFOs), Chief Operations Officers (COOs), Asset and Fund Managers, Custodians, Fund Administrators, Legal Advisors που ειδικεύονται στον τομέα των Funds, International Media, Tax Lawyers από την Κύπρο και το εξωτερικό.
 
Για τους ομιλητές και τα θέματα του  summit κάντε κλικ ΕΔΩ 

Για να δηλώσετε Συμμέτοχη κάντε κλικ ΕΔΩ

Πλατινένιος Χορηγός: Eurobank Κύπρου Χρυσοί Χορηγοί: Asset Management Bank of Cyprus, cdbbank, CFA Society Cyprus, Deloitte, GMM Global Money Managers Ltd, KPMG, PwC Κύπρου, Thomson Reuters, Treppides Funds Services Αργυροί Χορηγοί: Alter Domus, Baker Tilly, CPF, Cydris Fund Services, Effect, PCS, Profile Software, Systemic Driving Partner: Unicars Coffee Break Sponsor: Gloria Jean’s Coffees Υπό την αιγίδα: Κυπριακής Δημοκρατίας Υποστηρικτές: Invest Cyprus και International Capital Market Association Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD Magazine, INBusiness Magazine, Accountancy Cyprus Διοργανωτής: CIFA Συντονιστής: IMH

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας