Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

ΕΥ: Ο ελκυστικότερος εργοδότης παγκοσμίως στον τομέα επαγγελματικών υπηρεσιών

Η ΕΥ ανακηρύχθηκε ελκυστικότερος εργοδότης παγκοσμίως στον τομέα παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών για τρίτη συνεχή χρονιά και τρίτος πιο ελκυστικός εργοδότης μεταξύ όλων των εταιρειών, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη της Universum, World’s Most Attractive Employers. Η κατάταξη της Universum για το 2018 βασίζεται σε έρευνα μεταξύ περισσότερων από 228,910 φοιτητών πληροφορικής, μηχανολογίας και επιχειρηματικών σπουδών σε κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα σε 12 από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου.

Στη φετινή έρευνα, η EY κατέλαβε την πρώτη θέση στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών σε τέσσερις χώρες: ΗΠΑ, Καναδά, Ρωσία και Ινδία. Επιπλέον, η EY σημείωσε άνοδο της τάξης του 24% στη λίστα της Universum με τους 50 ελκυστικότερους εργοδότες διεθνώς για φοιτητές πληροφορικής και μηχανολογίας, ανεβαίνοντας από τη θέση 49 στην θέση 37. Πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που η EY περιλήφθηκε στην κορυφαία κατάταξη της Universum για τους σπουδαστές πληροφορικής και μηχανολογίας. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της EY Κύπρου, κ. Σταύρος Παντζαρής, επεσήμανε: 
«Είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς στην ΕΥ να καταλαμβάνουμε για τρίτη συνεχή χρονιά την πρώτη θέση στην έρευνα της Universum ως ο ελκυστικότερος εργοδότης στον κόσμο στον τομέα επαγγελματικών υπηρεσιών. Θεωρούμε εξίσου σημαντικό να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία τόσο για τους πελάτες μας όσο και για το ανθρώπινο δυναμικό μας. Επενδύουμε στους ανθρώπους μας με στόχο να αναδείξουμε τα ταλέντα και τις δυνατότητές τους και να αναπτύξουμε αυριανούς ηγέτες ικανούς να προσφέρουν λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα και να συμβάλουν στην δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου.» 

Περίπου 500 εκ. δολάρια και περισσότερες από 13 εκ. ώρες έχουν επενδυθεί σε προγράμματα κατάρτισης προσωπικού, με συνεχή εστίαση στην εκπαίδευση για αναδυόμενες τεχνολογίες σε ολόκληρο τον οργανισμό. Πέρυσι, η EY εισήγαγε επίσης νέα προγράμματα με στόχο την προετοιμασία για το μέλλον της εργασίας, συμπεριλαμβανομένου του LEAD, ενός νέου παγκόσμιου μοντέλου για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας και των επιδόσεων, καθώς και ενός προγράμματος ψηφιακής πιστοποίησης, το οποίο είναι γνωστό ως EY Badges, για να βοηθήσει τους ανθρώπους της να καλλιεργούν δεξιότητες σχετικές με αναδυόμενες τεχνολογίες, καινοτομίες και συγκεκριμένους τομείς. 

Ο κ. Ανδρέας Αβρααμίδης, Επικεφαλής Υπηρεσιών Διασφάλισης της EY Κύπρου, ανέφερε: 
«Για να ανταποκριθούμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του οργανισμού μας και των επιχειρήσεων των πελατών μας, στην EY συνεχώς εξελισσόμαστε και μεταμορφώνουμε τον τρόπο που λειτουργούμε. Οι επενδύσεις σε αναδυόμενες τεχνολογίες και νέα προγράμματα εργατικού δυναμικού εξοπλίζουν τους ανθρώπους μας με τις τεχνικές δεξιότητες που χρειάζονται για να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία τους και να βοηθήσουν τους πελάτες να ξεπεράσουν τις πιο δύσκολες προκλήσεις. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που βρισκόμαστε στην κορυφή της κατάταξης της Universum για άλλη μια φορά! Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να προσελκύουμε κορυφαία ταλέντα και να δημιουργούμε ευκαιρίες έτσι ώστε οι άνθρωποί μας να μπορούν να εξελίσσονται διαρκώς και να αντιλαμβάνονται την αξία της εμπειρίας τους στην EY.»

Η ΕΥ απασχολεί σήμερα πάνω από 260.000 άτομα σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο, με συνολικά έσοδα της τάξεως των 34,8 δισ. δολαρίων το οικονομικό έτος FY18.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου