Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Συμπόρευση ΟΠΑΠ Κύπρου και Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής

Η ΟΠΑΠ Κύπρου και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ανανέωσαν τη συνεργασία τους και συμπορεύονται προς όφελος του κυπριακού αθλητισμού, στη βάση του αμφίδρομου σεβασμού και της συνέπειας.

Η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας έγινε την Τετάρτη (18 Ιουλίου, 2018) σε σεμνή τελετή στις εγκαταστάσεις της ΟΠΑΠ Κύπρου, στην παρουσία αξιωματούχων των δύο φορέων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης έκανε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της εταιρίας στην Κύπρο σε σχέση με τον κυπριακό αθλητισμό, καταδεικνύοντας μέσα από σειρά γεγονότων τον καθοριστικό ρόλο της ΟΠΑΠ αλλά και τη συνέπεια της από το 1969 μέχρι και σήμερα.    

«Σήμερα, ανανεώνουμε αυτή τη συνεργασία προς όφελος του κυπριακού αθλητισμού» είπε ο κύριος Αλετράρης, «προσδοκώντας ότι στη βάση του αμφίδρομου σεβασμού θα μπορέσουμε να στηρίξουμε την περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία των σχεδιασμών της ΚΟΕ. Πέραν αυτής της συνεργασίας, συνεχίζουμε και το πρόγραμμα στήριξης της Ολυμπιακής μας ομάδα που η ΟΠΑΠ Κύπρου εφαρμόζει αυθόρμητα και με συνέπεια. Πρόγραμμα που οι πρωταθλητές μας αποδέχονται με αγάπη και ανακούφιση».

Αναφερόμενος στις αρχές και αξίες που η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή πρεσβεύει εκ του ρόλου της, ο κύριος Αλετράρης είπε ότι είναι οι ίδιες αρχές που και η ΟΠΑΠ Κύπρου προτάσσει με τη δράση της. «Έχουμε» πρόσθεσε, «πολλούς λόγους για να συμπορευθούμε δημιουργικά προς όφελος του κυπριακού αθλητισμού, των αθλητών των ιδίων, αλλά και του τόπου μας ευρύτερα. Γιατί κάθε διεθνής επιτυχία του αθλητισμού μας, προβάλλει και τη χώρα μας». 

Καταλήγοντας ο κύριος Αλετράρης υπενθύμισε ότι «για πενήντα σχεδόν χρόνια η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει κάθε αγώνα της κυπριακής κοινωνίας στην υγεία, τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον και βέβαια, κάθε αθλητικό αγώνα», βεβαιώνοντας πως «αυτό θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε με συνέπεια, στη βάση του σεβασμού της κυπριακής πολιτείας, των θεσμών και των φορέων της σε κάθε τομέα. Όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάνουμε με την ΚΟΕ».

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ανανέωση της συνεργασίας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Ντίνος Μιχαηλίδης, αναφέρθηκε στη διαχρονική στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου στον αθλητισμό του τόπου. «Στήριξη», όπως είπε «που βασίστηκε στη συνέπεια και την ειλικρίνεια». Ο κύριος Μιχαηλίδης διαβεβαίωσε ότι η ΚΟΕ θα ανταποκριθεί απόλυτα στη νέα συνεργασία και θα εργαστεί ώστε αυτή να αποδώσει τα μέγιστα προς όφελος του αθλητισμού του τόπου. «Είμαστε σίγουροι», κατέληξε ο κύριος Μιχαηλίδης «ότι με τον αμοιβαίο σεβασμό και την καλή θέληση όλα θα πάνε καλά,  ώστε να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε τις μεγάλες επιτυχίες που ήδη οι αθλητές μας,  προσφέρουν στη χώρα μας».   
 

Δειτε Επισης

Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος