Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Τρίτος κύκλος για το “Life Changing Ideas”

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, η Globaltraining και η Ελληνική Τράπεζα παρουσίασαν σε εκδήλωση, κυρίως σε εκπροσώπους ανθρώπινου δυναμικού σημαντικών οργανισμών της Κύπρου, τον τρίτο κύκλο της καινοτόμας σειράς ομιλιών “Life Changing Ideas”, την οποία στηρίζουν διαχρονικά η ΟΠΑΠ Κύπρου και η Wargaming. Η σειρά φιλοξενεί διακεκριμένους στοχαστές, μάνατζερ και διασημότητες στον τομέα του μάνατζμεντ, της επιχειρηματικότητας, του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας, οι οποίοι μοιράζονται τις ιδέες, τις εμπειρίες και τις πρακτικές τους μέσα από δυναμικές και διαδραστικές ομιλίες, όπου οι παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις.

Τις δυο προηγούμενες σειρές έχουν παρακολουθήσει συνολικά πέραν των 1,200 διευθυντών επιχειρήσεων και στελεχών, καθώς και διοικητικών συμβούλων και διευθυντών ιδιωτικών και ημικρατικών οργανισμών, από 100 οργανισμούς (τράπεζες, ελεγκτικοί οίκοι, εταιρείες πληροφορικής, εταιρείες λιανικού εμπορίου, κ.α.) στην Κύπρο. Παρουσιάζοντας τον νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς ομιλιών, η συντονίστρια του “Life Changing Ideas”, Μάρω Φτελλέχα, επισήμανε ότι «η σειρά προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και ιδέες και αναλύει τις πιο πρόσφατες και καινοτόμες πρακτικές διεθνώς, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για στελέχη εταιρειών, και αποτελούν έμπνευση για τη νέα γενιά μάνατζερ».

Τον τρίτο κύκλο εγκαινιάζει ο Πίτερ Οικονομίδης, στις 18 Οκτωβρίου, ένας διεθνής γκουρού στο branding, ο οποίος θα αναλύσει τις τεράστιες αλλαγές που έχει επιφέρει η τεχνολογία στον τομέα του. Τον Νοέμβριο η σειρά ομιλιών θα φιλοξενήσει την Rachel Maguire, στέλεχος του διεθνούς ινστιτούτου, Institute for the Future (IFTF), η οποία θα μιλήσει για ένα πολυδιαβασμένο έγγραφο του Ινστιτούτου, το οποίο προσέλκυσε την προσοχή του διεθνούς τύπου. Το έγγραφο αυτό καταλήγει μέσα από έρευνά πως θα είναι η ζωή, η εργασία και οι δεξιότητες που θα χρειαστούμε τα επόμενα δέκα χρόνια, δεδομένης της επέλασης της ψηφιακής τεχνολογίας, των ρομπότ και της τεχνητής νοημοσύνης.

Τον Ιανουάριο του 2019 ο διακεκριμένος καθηγητής οικονομικών του London Business School, Ηλίας Παπαϊωάννου, θα παρουσιάσει την έρευνα του για τις κρίσεις, τους θεσμούς και την οικονομική ανάπτυξη χωρών, με ιδιαίτερη αναφορά στην Κύπρο και την Ελλάδα. Η σειρά συνεχίζει τον Φλεβάρη με την πρωτότυπη ομιλία του Ισπανού γιατρού Angel Durantez, ο οποίος θα μας μιλήσει για την επιστήμη της αντι-γήρανσης. Τον Απρίλιο θα φιλοξενηθεί ο διεθνής γκουρού του μάνατζμεντ και της καινοτομίας, Julian Birkinshaw, ο οποίος συμπεριλήφθηκε τρεις φορές στην λίστα των «Thinkers50», και θα μιλήσει για το ομώνυμο βιβλίου του με τίτλο «Becoming a Βetter Βοss». Ο τρίτος κύκλος της σειράς ομιλιών κλείνει τον Μάιο του 2019 με τους γνωστούς επικοινωνιολόγους Γιάννη Λούλη και Γιάννη Δημάκη, οι οποίοι μέσα από ένα συναρπαστικό διάλογο θα αναλύσουν τις προκλήσεις της επικοινωνίας του χθες και του σήμερα.

Οι ομιλίες του “Life Changing Ideas” είναι ανοικτές προς το ευρύ κοινό και οργανώνονται στο χώρο του CINE STUDIO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας μεταξύ 18.00 και 20.00. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 77778030 και αγορά εισιτηρίων-κρατήσεις στη σχετική ιστοσελίδα: www.ideas.unic.ac.cy. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.    

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ