“How to manage change and deliver your project on time”

Το Project Management Conference που πραγματοποιείται για 2η χρονιά, φιλοδοξεί να καταστεί πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών στον επιχειρηματικό κόσμο, εστιάζοντας στις προκλήσεις, λύσεις και ευκαιρίες που ανοίγονται στον τομέα Διαχείρισης Έργων. Οι ομιλητές με τις παρουσιάσεις τους, αλλά και μέσα από το διαδραστικό εργαστήρι, στοχεύουν να δώσουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εξελίξουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις, κατακτώντας εργαλεία, μυστικά και τεχνικές που θα μπορέσουν να τις εφαρμόσουν με επιτυχία κι αποτελεσματικότητα.
 
Το Συνέδριο πραγματοποιείται φέτος την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 από τις 08:30 μέχρι τις 16:00, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus στη Λευκωσία. Διακεκριμένοι ομιλητές έχουν προσκληθεί και ανάμεσα σε αυτούς ο Björn Fagerström, Διευθύνων Σύμβουλος της Inocean AB.
 
Ο Björn Fagerström διαθέτει μακρόχρονη πείρα σε μεγάλης κλίμακας  κατασκευαστικά έργα, όπως υπεράκτια αιολικά πάρκα και υπεράκτιες κατασκευές πετρελαίου και φυσικού αερίου. Επιπλέον, ο κ. Fagerström είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Mälardalen της Σουηδίας, με εξειδίκευση στη Διαχείριση Μηχανολογίας (Engineering Management) και τη Λήψη Αποφάσεων (Decision Making).
 
Η παρουσίασή του στο Συνέδριο με τίτλο “How to manage change and deliver your project on time” αποσκοπεί στο να καθοδηγήσει τους project managers πώς να διαχειριστούν την αλλαγή στα έργα τους. Η Διαχείριση Αλλαγής είναι ένας κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας σε ένα έργο, το οποίο πρέπει να προγραμματιστεί και να εκτελεστεί στα αρχικά στάδια του έργου και να συνεχιστεί κατά τη διάρκεια ολόκληρου του κύκλου ζωής του έργου. Ο κ. Fagerström υπογραμμίζει τη σημασία της δημιουργίας ομάδας διαχείρισης αλλαγών (change management team) με στόχο την αποδοχή και την υιοθέτηση της αλλαγής. Η εμπειρία του κ. Fagerström απορρέει από την εφαρμογή της διαχείρισης αλλαγής σε μεγάλα έργα υποδομών και μηχανολογίας, ωστόσο η συγκεκριμένη μεθοδολογία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα έργα ανεξαρτήτου μεγέθους ή βιομηχανίας.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται προς ανώτατα στελέχη από όλους τους τομείς της Οικονομίας, τόσο του Δημόσιου, όσο και του Ιδιωτικού Τομέα. Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε γενικούς διευθυντές και διευθύνοντες συμβούλους, οικονομικούς διευθυντές, project και portfolio managers, διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, διευθυντές Μάρκετινγκ, επαγγελματίες ΙΤ, αλλά και προς όλους όσοι συμμετέχουν συνολικότερα στη Διαχείριση Έργων.
 
Όσοι λάβουν μέρος στο Συνέδριο θα λάβουν Πιστοποιητικό Συμμετοχής και θα αποκτήσουν Μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (PDUs).
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ ΕΔΩ

Οργανωτής: PMI Cyprus Chapter, Συντονιστής: IMH, Κύριος Χορηγός: KPMG, Χορηγός: PMI, Contributing Sponsors: CBS IT Systems Cyprus Ltd, Hellenic Bank, Hellenic Technical Enterprises Ltd, Infocredit Group Ltd, NewCytech, PrimeTel, Qobo, Wargaming, Εκπαιδευτικός Συνεργάτης: CIIM – Cyprus International Institute of Management, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business magazine, Gold magazine
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ - τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»