Ιστιοπλοΐα στην Αλληλεγγύη από τον Όμιλο FHG

Διήμερη εκδήλωση για την 7η έκδοση του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Ελευθερίας του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, θα πραγματοποιήσει ο Όμιλος Fameline Holding (FHG), το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου. 

O όμιλος Fameline Holding Group (FHG), έχοντας έδρα την Κύπρο, 
δραστηριοποιείται κυρίως στην παροχή υπηρεσιών και προμήθεια τεχνικού εξοπλισμού στην παγκόσμια ναυτιλία.  Με 33 εταιρείες που ανήκουν στον όμιλο, 250 και πλέον επαγγελματίες, με γραφεία στους κυριότερους ναυτιλιακούς κόμβους και με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, ο όμιλος FHG έχει πλέον διεθνή δράση και καλύπτει σχεδόν το σύνολο των τεχνικών αναγκών της ναυτιλίας. 
 
Πληθώρα δραστηριοτήτων θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος αποτελεί πρωταρχική ευκαιρία για να ενθαρρύνει νεαρούς αθλητές να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, να αισθάνονται υπερήφανοι για την κοινότητα της ιστιοπλοΐας στην οποία ανήκουν και να επιδιώκουν πάντα τη βελτίωση αγκαλιάζοντας την πρόκληση της εξέλιξης.

Ακολουθώντας τους αγώνες σκαφών Β 'Optimist και Β' Lazer, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, οι νεαροί αθλητές και προσκεκλημένοι της FHG θα φιλοξενηθούν σε δεξίωση στο Dolce Club, με τη συνοδεία συναυλίας από την ελληνίδα τραγουδίστρια «Έλενα Παπαρίζου».

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συνέχεια του αγώνα σκαφών Optimist και Lazer. Στο πέρας της οποίας θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας με ιστιοπλοϊκά σκάφη ανοικτής θάλασσας, με τη συνοδεία catamaran για όσους επιθυμούν να παραμείνουν κοντά στη δράση. Το Σαββατοκύριακο θα κορυφωθεί με την τελετή λήξης των αγώνων και τη απονομή βραβείων για όλες τις κατηγορίες, και καλοκαιρινά κοκτάιλ στη παραλία σε τζαζ ρυθμούς  από τη μπάντα της Νικόλ Αρδανίτου. 

Εμπνευσμένος από τη δύναμη της δέσμευσης για προσφορά στην ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας στην Κύπρο,  ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του FHG, κ. Αδάμος Σεραφίδης,  ίδρυσε το Ίδρυμα Χέρι με Χέρι τον Οκτώβριο του 2010, σε μια προσπάθεια να μοιραστεί αυτή την προσπάθεια με την ευρύτερη κοινωνία στην οποία λειτουργεί ο Όμιλος FHG.

 Το «Xέρι με Χέρι» συμβολίζει την αλληλεγγύη και φιλοδοξεί να στηρίξει οικογένειες με παιδιά κάτω των 18 ετών, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες ή υποφέρουν από θέματα υγείας. Τα έσοδα από τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ελευθερίας 2018 θα δοθούν με υπερηφάνεια στις επιδιώξεις του ιδρύματος «Χέρι με Χέρι».

Μιλώντας για τη χορηγία αυτή ο κ. Σεραφίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να δώσουμε πίσω στην κοινότητα μια τόσο ικανοποιητική και δυναμική δυνατότητα και είμαστε σίγουροι για το πόσο επιτυχημένη θα είναι η έκδοση του 2018 του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Ελευθερίας!».

Δειτε Επισης

Έμφυλος προϋπολογισμός, ένα νέο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης
Το Needle 2024 συνεχίζει με την σειρά παράλληλων δράσεων: Needle & Thread Talks
Νέα παγκύπρια αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE
ΜΙΕΕΚ: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τις προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας
Πώς οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν το κόστος του στόλου τους αυξάνοντας την ασφάλεια στους δρόμους
Ολοκληρώθηκε το Κλειστό Πρωτάθλημα Σκακιού στην Κύπρο
CIM Summit 2024: Πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών
Davood Shamsi: Με εμπειρία σε Apple και JP Morgan στο 3ο Digital Cyprus Conference
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Το κοινό «αγκάλιασε» την εκστρατεία του Bean Bar απέναντι στον καρκίνο του μαστού