Το 1ο Cyprus Film Summit 2018

InBusinessNews  14/09/2018 11:13
Το 1ο Cyprus Film Summit 2018

Το 1ο Cyprus Film Summit 2018

InBusinessNews  14/09/2018 11:13
Ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus), ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας διοργανώνουν το 1ο “Cyprus Film Summit 2018” στις 10 Οκτωβρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία της Λευκωσίας. 

RELATED ARTICLES

 
Το “Cyprus Film Summit 2018” αποτελεί μία εξαιρετική πρωτοβουλία προβολής και προώθησης της Κύπρου προς επαγγελματίες της βιομηχανίας ως προορισμός γυρισμάτων. Επαγγελματίες από τον χώρο του Κινηματογράφου και της Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας από ολόκληρο τον κόσμο δίνουν ραντεβού για τις 10 Οκτωβρίου, με στόχο να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώνονται στον κλάδο τους, αλλά και για να πληροφορηθούν γύρω από τα όσα έχει να προσφέρει το Νησί ως ιδανική επιλογή τόσο για γυρίσματα όσο και για βιντεοσκοπήσεις.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Summit θα παρουσιαστεί το ειδικό πακέτο κινήτρων και ωφελημάτων που έχει καθορίσει η Κυπριακή Κυβέρνηση για όσες εγχώριες και παγκόσμιες παραγωγές πραγματοποιηθούν στη χώρα μας.
 
Το Summit υπολογίζεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 120 συμμετέχοντες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, το παρών αναμένεται να δώσουν Εταιρείες Παραγωγής και Σκηνοθεσίας, όπως και Παραγωγοί (executive producers) από την Ευρώπη, την Ινδία, τη Ρωσία και την Βόρεια Αμερική.
 
Στο “Cyprus Film Summit 2018” θα συμμετέχουν, επίσης, εγχώριοι επαγγελματίες του Οπτικοακουστικού Τομέα.
 
Για περισσότερες Πληροφορίες, κάντε κλικ ΕΔΩ
 
Οργανωτές: Invest Cyprus (Cyprus Investment Promotion Agency), Cyprus Tourism Organization (CTO), Press and Information Office (PIO), Συντονιστής: IMH, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business Magazine, Gold Magazine
 
 
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας