Νέα Συνεργασία CIIM με Yellow Applications

Δελτίο τύπου  14/09/2018 08:43
Νέα Συνεργασία CIIM με Yellow Applications

Νέα Συνεργασία CIIM με Yellow Applications

Δελτίο τύπου  14/09/2018 08:43
H Yellow Applications ανακοίνωσε πρόσφατα τη στρατηγική συνεργασία της με το CIIM (Cyprus International Institute of Management), μία από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές Επιχειρηματικές Σχολές της περιοχής, που βρίσκεται στη Λευκωσία και στη Λεμεσό. 

RELATED ARTICLESΟ Μάριος Διογένους, Business Development Director της Yellow Applications δήλωσε ότι η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει την παροχή επιλεγμένων επαγγελματικών σεμιναρίων σε θέματα  Business Technology & Digital Strategy και συμβουλευτικών υπηρεσιών για την αυτοματοποίηση συστημάτων HCM (Human Capital Management).

Η συνεργασία του Yellow Applications με το CIIM θα ενισχύσει τον τομέα του BTM (Business Technology Management) στην Κύπρο. Το κοινό μας όραμα και η καινοτόμος προσέγγιση στην εκπαίδευση ψηφιακού μετασχηματισμού θα αναπτύξει περαιτέρω την κατανόηση εργαλείων και λύσεων που βασίζονται σε τεχνολογίες CLOUD επιτρέποντας στις εταιρίες οποιουδήποτε μεγέθους να συνδέουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους με τους πελάτες τους σε ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το CIIM είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Κύπρο και ένα από τα λίγα παγκόσμια, το οποίο ξεπερνά την εκπαίδευση και την κατάρτιση στη μετατροπή μίας  ξεχωριστής επαγγελματικής με απεριόριστα χαρακτηριστικά προσαρμογής και αναγνώρισης σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και άκρως ανταγωνιστικό τεχνολογικό περιβάλλον.

Η Yellow Applications είναι μια εταιρία παροχής  CLOUD based λύσεων τεχνολογίας που παρέχει ολοκληρωμένες τεχνολογικές εφαρμογές και υπηρεσίες. Οι απλουστευμένες μεθοδολογίες μας επιτρέπουν στις εταιρίες να επωφεληθούν από την τεχνολογία και να υιοθετούν εξειδικευμένα συστήματα Web / Mobile & Cloud Business Applications, βοηθώντας τες να εφαρμόσουν την μέγιστη  ψηφιακή απόδοση και αυξημένη κερδοφορία.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας