Αρχισε το 3o Cyprus International Investors Summit

InBusinessNews  14/09/2018 07:33
Αρχισε το 3o Cyprus International Investors Summit

Αρχισε το 3o Cyprus International Investors Summit

InBusinessNews  14/09/2018 07:33
Περισσότεροι από 100 σύνεδροι από 20 και πλέον χώρες συμμετέχουν στο 3o Cyprus International Investors Summit που πραγματοποιείται σήμερα στη Λεμεσό. 

RELATED ARTICLES

 
Η φετινή διοργάνωση στοχεύει στην ενίσχυση των προσπαθειών που καταβάλλει η χώρα μας, ώστε να καταστεί Regional/International Headquarting Center. Οι 100 και πλέον σύνεδροι που θα συμμετέχουν, θα έχουν την ευχέρεια να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Κύπρος, συμβουλεύοντας έτσι τους πελάτες τους να εξετάσουν το ενδεχόμενο να μεταφέρουν τα κεντρικά γραφεία τους και κατ’ επέκταση τη βάση τους στην Κύπρο.
Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο είναι κυρίως αντιπρόσωποι, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των επενδυτικών υπηρεσιών στο εξωτερικό όπως, διεθνή δικηγορικά γραφεία, εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων, ελεγκτικά γραφεία, διεθνή μέσα, καθώς και family offices.
 

Οι συμμετέχοντες έφτασαν στην Κύπρο ειδικά για το συνέδριο, από όλες τις ηπείρους και από χώρες όπως Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Κίνα, Λίβανο, Κουβέιτ, Ουκρανία, Ινδία, Νότιο Αφρική, Σιγκαπούρη καθώς επίσης και από άλλες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Κοινή αποδοχή όμως των φορέων αποτελεί το γεγονός ότι η Κύπρος μπορεί να αποτελέσει ιδανική επιλογή για τους επενδυτές που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας αφού πληροί όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά κέντρα της περιοχής.
 
 
Στα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το ευνοϊκό νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο, η συνομολόγηση διακρατικών συμφωνιών για την αποφυγή διπλής φορολογίας, το υψηλό επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, το εύρος των επαγγελματικών υπηρεσιών, οι σύγχρονες υποδομές και η στρατηγική γεωγραφική  θέση της Κύπρου, καθώς αποτελεί γέφυρα της Ευρώπης με τη Μέση Ανατολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνέδριο οργανώνεται από την ΙΜΗ για λογαριασμό του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (Invest Cyprus). Χορηγοί: PwC Κύπρου, KPMG, δικηγορικό γραφείο Λ. Παπαφιλίππου & Σία ΔΕΠΕ και cdbbank.
 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας