Ανοίγει επαγγελματικούς ορίζοντες το Youth Empowered

InBusinessNews  11/09/2018 18:30
Ανοίγει επαγγελματικούς ορίζοντες το Youth Empowered

Ανοίγει επαγγελματικούς ορίζοντες το Youth Empowered

InBusinessNews  11/09/2018 18:30

Επαγγελματικούς ορίζοντες ανοίγει για τους νέους της Κύπρου το πρωτοποριακό πρόγραμμα “Youth Empowered” της Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola. Ήδη, αρκετοί νέοι της Κύπρου διεκδίκησαν με επιτυχία θέσεις εργασίας μέσα από το τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό. 

RELATED ARTICLES


Αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους κύριους υποστηρικτές του προγράμματος “Youth Empowered” της Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola είναι η ΕΥ Κύπρου. Η ΕΥ Κύπρου έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες του Προγράμματος να διεκδικήσουν θέσεις για πρακτική εξάσκηση (internship) στην εταιρεία, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο τεράστιες ευκαιρίες εκπαίδευσης και δικτύωσης σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Youth Empowered, όσοι συμμετέχοντες εξέφρασαν ενδιαφέρον να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στην EY Κύπρου, πέρασαν από διαδικασία αξιολόγησης μέσα από την οποία επιλέχθηκαν 5 άτομα στα οποία προσφέρθηκαν internships. 

Οι νέοι που κατέλαβαν τις θέσεις αυτές θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αξιόλογους επαγγελματίες, οι οποίοι εργάζονται με ζήλο, είναι αφοσιωμένοι στο αντικείμενό τους και συνεργάζονται μεταξύ τους για να λύσουν τα πιο δύσκολα προβλήματα και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών. «Φιλοσοφία της ΕΥ Κύπρου είναι ότι η μάθηση δεν σταματάει ποτέ και όποιος επιλέξει να έρθει στην εταιρεία, το κάνει για να γίνει ακόμη καλύτερος, να γίνει εξαιρετικός. Είναι παράλληλα στην κουλτούρα της ΕΥ να επενδύει σε νεαρούς και φιλόδοξους επαγγελματίες και να τους προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης», τόνισε ο κ. Γιάννης Παναγιώτου, Advisory Manager στην EY Κύπρου. 

youthempowergodotisi2

Ο κ. Παναγιώτου, είναι ένας από τους εκπαιδευτές που συμμετέχουν εθελοντικά στο Πρόγραμμα και στο πλαίσιο της παρουσίασής του στο physical training της Λεμεσού,  μίλησε στους νέους για τη στρατηγική αξία της Μάθησης και Ανάπτυξης στο επαγγελματικό περιβάλλον του μέλλοντος. Μάλιστα, η παρουσίασή του είναι πλέον διαθέσιμη και διαδικτυακά στη διεύθυνση  www.youthempoweredhub.com.cy.

Πρόκειται για τη διαδραστική πλατφόρμα e-learning του «Youth Empowered», η οποία παρέχει στους νέους δεξιότητες, αλλά και τη δυνατότητα να εντοπίσουν τα πλεονεκτήματα και πιθανές αδυναμίες τους.  Στόχος της ψηφιακής αυτής πλατφόρμας (Digital Hub) είναι να δώσει την απαραίτητη ώθηση στους νέους προκειμένου να μπουν δυναμικά στην αγορά εργασίας, παρέχοντάς τους την ίδια στιγμή πρόσβαση σε πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο και σε σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης, ώστε να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. 

Στόχος της Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola είναι μέσα από το «Youth Empowered» μέχρι το 2020 να δοθούν τα απαραίτητα εργαλεία σε 3,000 νέους για να μπορέσουν να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας