Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

CYTA: Αυθαίρετες οι φήμες για Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή

Ανακοίνωση σχετικά με τη διαδικασία επιλογής Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή με βάση την πρόσφατη προκήρυξη της θέσης, εξέδωσε η Cyta, με αφορμή διάφορες φήμες που κυκλοφόρησαν για το θέμα. 
 
Όπως αναφέρει ο Οργανισμός, η πλήρωση της θέσης του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Οργανισμό, κάτι που άλλωστε επιβάλλεται από το λειτουργικό και επιχειρησιακό του οργανόγραμμα. Σημειώνεται ότι η θέση παραμένει σε εκκρεμότητα από το Μάρτιο 2015 και ο στόχος για κάλυψή της αποτελεί προτεραιότητα ώστε η Cyta να προχωρήσει απρόσκοπτα, με όλες τις δυνάμεις της, στην υλοποίηση των αναπτυξιακών και επιχειρησιακών της στόχων.
 
«Η διαδικασία επιλογής του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή καθορίζεται από τις αρχές της αντικειμενικότητας, της ισοτιμίας και της τεκμηρίωσης.  Τα οριοθετημένα βήματα της διαδικασίας διέπονται από κριτήρια που υπηρετούν την αμερόληπτη αξιολόγηση των χαρακτηριστικών, δεξιοτήτων και ικανοτήτων των υποψηφίων, με στόχο τη δίκαιη επιλογή.
 
Καθώς η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο και οποιαδήποτε εκτίμηση για την έκβασή της αποτελεί αυθαίρετη εικασία.  Η Cyta απευθύνει έκκληση προς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για υπευθυνότητα και σοβαρότητα, ώστε να αποφεύγονται φήμες που ενδεχομένως να πλήττουν το κύρος του Οργανισμού.
 
Απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά της, η Cyta θα σταθεί αντάξια του ρόλου και της αποστολής της, με στόχο να παραμείνει πρωταγωνιστής στις εξελίξεις που οδηγούν την Κύπρο στο ψηφιακό της μέλλον», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών