Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Θερμό ενδιαφέρον εταιρειών να ιδρύσουν έδρα στην Κύπρο

Άνευ προηγουμένου αποδεικνύεται το ενδιαφέρον εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών από 20 και πλέον χώρες για συμμετοχή στο 3o Cyprus International Investors Summit που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα 13-14 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό.

Η διεξαγωγή του συνεδρίου εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών ώστε η Κύπρος να καταστεί Regional/International Headquarting Center και οι 100 και πλέον σύνεδροι που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευχέρεια να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Κύπρος.

Του συμμετέχοντες θα καλωσορίσει ο προεδρεύων του Συνεδρίου και Γενικός Διευθυντής του Invest Cyprus, Γιώργος Καμπανέλλας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Πρόεδρος του Invest Cyprus, Μιχάλης Μιχαήλ.

Ο τέως Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης θα αναλύσει την κατάσταση και τις προοπτικές της κυπριακής Οικονομίας, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση για τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Κύπρος για τις εταιρείες που θα επιλέξουν να εγκατασταθούν στη χώρα μας.

Τεράστιο ενδιαφέρον
Πάντως, μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται είναι τεράστιο για συμμετοχή στο διεθνές επενδυτικό συνέδριο καθώς ο αριθμός ξεπερνά τους 80 αντιπροσώπους που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των επενδυτικών υπηρεσιών στο εξωτερικό όπως, διεθνή δικηγορικά γραφεία, εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων, ελεγκτικά γραφεία, διεθνή μέσα, καθώς και family offices.

Οι συμμετέχοντες αναμένεται να προσέλθουν στην Κύπρο από όλες τις ηπείρους και από χώρες όπως Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Κίνα, Κύπρο, Λίβανο, Κουβέιτ, Ουκρανία, Ινδία, Νότιο Αφρική, Σιγκαπούρη καθώς επίσης και από άλλες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το συνέδριο οργανώνεται από την ΙΜΗ για λογαριασμό του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (Invest Cyprus). Χορηγοί: PwC Κύπρου, KPMG, δικηγορικό γραφείο Λ. Παπαφιλίππου & Σία ΔΕΠΕ και cdbbank.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyprusinvestorssummit.com
 

Δειτε Επισης

PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας/CSI: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος