Προκήρυξη διαγωνισμού για τις Μονάδες Ελέγχου στα Υπουργεία

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων προτίθεται, κατόπιν σχετικής Απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου, να προκηρύξει διαγωνισμό για παροχή υπηρεσιών σε σχέση με τη σύσταση και λειτουργία Μονάδων Ελέγχου σε όλα τα Υπουργεία, μέσω της υιοθέτησης του «Μοντέλου των Τριών Γραμμών Άμυνας» του Διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών και του COSO International Control – Integrated Framework.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Τμήμα Δημοσίων Έργων θα προχωρήσει σε αγορά υπηρεσιών για την εισαγωγή διαδικασίας, αξιολόγησης κινδύνων και για την ετοιμασία εγχειριδίων διαδικασιών με λεπτομερή καταγραφή των διαδικασιών που ακολουθούνται, με στόχο την εφαρμογή μιας συστηματικής διαδικασίας αξιολόγησης των κινδύνων, έτσι ώστε η Διοίκηση του Τμήματος να μπορεί να επιτύχει τους στόχους της. Επίσης, στο πλαίσιο παροχής των υπηρεσιών, θα πρέπει να καθοριστεί ο αριθμός των λειτουργών (προσωπικού) που θα απαιτείται για εφαρμογή της διαδικασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς καλούνται να υποβάλουν εισηγήσεις/προτάσεις σε ό,τι αφορά στους όρους εντολής και τις απαιτήσεις της Αναθέτουσας Αρχής, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της. Στις απαιτήσεις αυτές θα πρέπει να περιληφθούν και οι ειδικότητες Συμβούλων που απαιτούνται για την παροχή των εν λόγω υπηρεσιών.

Οι εισηγήσεις/προτάσεις, οι οποίες δεν θα αποτελούν προσφορά, να υποβληθούν στη Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά