Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

KPMG Κύπρου: Προσφέρει κατάρτιση και πρακτική άσκηση σε Κινέζους φοιτητές

Η KPMG Κύπρου σε συνεργασία με τις εταιρείες ZBG Rising Star Co. Ltd και D. Yang Sunflower Ltd, οργάνωσαν και ολοκλήρωσαν σήμερα το υψηλής ποιότητας πρόγραμμα κατάρτισης και πρακτικής άσκησης «Future Business Leader».
 
Το πρόγραμμα κατάρτισης και πρακτικής άσκησης παρακολούθησαν 33 Κινέζοι φοιτητές. Διήρκεσε 4,5 εβδομάδες και πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της KPMG στη Λευκωσία από τις 12 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου 2018. Εκπαιδευτές του σταδίου κατάρτισης του προγράμματος ήταν Διοικητικοί Σύμβουλοι και διευθυντικά στελέχη της KPMG Κύπρου, που διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία.
 
Στο πλαίσιο του προγράμματος υλοποιήθηκε με επιτυχία και το «Future Business Leader Business Game» στο Royal Hall στη Λευκωσία, στις 20 Ιουλίου 2018. Οι 33 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους σε κριτές, Διοικητικούς Συμβούλους της KPMG. Οι φοιτητές κλήθηκαν να εργαστούν σε ομάδες για να αναβαθμίσουν μια υφιστάμενη υπηρεσία/προϊόν μιας υπάρχουσας εταιρείας ή για να δημιουργήσουν ένα νέο προϊόν/υπηρεσία μιας νεοφυούς επιχείρησης. Οι φοιτητές αξιολογήθηκαν για το περιεχόμενο των παρουσιάσεων τους, τις ιδέες τους αλλά και τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.
 
Με το πέρας της κατάρτισης, οι συμμετέχοντες κατανεμήθηκαν σε τμήματα διαφόρων υπηρεσιών της KPMG, ανάλογα με τον τομέα σπουδών τους (Ελεγκτικές, Διεθνούς Φορολογίας και Συμβουλευτικές) για το στάδιο της πρακτικής άσκησης. Ανατέθηκε ένας μέντορας για τον καθένα, που ήταν υπεύθυνος για την καθοδήγηση και εποπτεία του φοιτητή για όλη τη διάρκεια του προγράμματος.
 
Το πρόγραμμα κατάρτισης και πρακτικής άσκησης είχε ως στόχο την ενίσχυση των γνώσεων των συμμετεχόντων, την ανάπτυξη των εργασιακών τους δεξιοτήτων και την οικοδόμηση του δικού τους διεθνούς κοινωνικού δικτύου που θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον καθώς και τα μελλοντικά καθήκοντα και ευθύνες τους.
 
Οι 33 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κοινωνική πλευρά του εργασιακού περιβάλλοντος της KPMG Κύπρου, να ενταχθούν επαγγελματικά στις εργασιακές διαδικασίες του τομέα που τους ενδιαφέρει και να επικοινωνήσουν με τους έμπειρους μέντορες της KPMG.

Δειτε Επισης

Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών