Νέος Φούρνος Παπαντωνίου στη Γεροσκήπου

Λίγες μέρες μετά το άνοιγμα του νέου καταστήματος στην Λεωφόρο Ελευθέριου Βενιζέλου 75, οι Φούρνοι Παπαντωνίου πρόσθεσαν στην αλυσίδα τους ακόμα έναν φούρνο, αυτή τη φορά στη Γεροσκήπου, στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 20. 

Ο νέος Φούρνος έχει ανοίξει τις πόρτες του και λειτουργεί κανονικά από την Τετάρτη 08/08, παρέχοντας 24ωρη εξυπηρέτηση στο κοινό της Γεροσκήπου και όχι μόνο!
 
Πρόκειται για ένα φούρνο τελευταίας γενιάς που κλέβει τις εντυπώσεις, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Η μοναδική διακόσμησή του είναι από τα χαρακτηριστικά που προσελκύουν την προσοχή από την πρώτη κιόλας ματιά. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις ξύλινες λεπτομέρειες ενώ τα φιλόξενα γήινα χρώματα σε προσκαλούν σε μια όαση αρτοποιίας. Η εσωτερική διαμόρφωση του χώρου διευκολύνει την περιήγηση στα διάφορα τμήματα του καταστήματος, και καθιστά την εμπειρία ακόμα πιο ξεχωριστή.
 
Κύριο μέλημα των Φούρνων Παπαντωνίου είναι να παρέχουν στους πελάτες τους υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα οποία ετοιμάζονται καθημερινά με έμπνευση και εξαιρετικές πρώτες ύλες. Οι αμέτρητες επιλογές που μπορεί να βρει κανείς μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Στον νέο φούρνο μπορείτε να απολαύσετε ολόφρεσκα σνακ, λαχταριστά γλυκά, τον αγαπημένο σας φρεσκοαλεσμένο καφέ και πληθώρα επιλογών σπιτικού φαγητού. Μπορείτε να βρείτε επίσης και δεκάδες επιλογές σε προϊόντα πρώτης ανάγκης.
 
Η ψησταριά συνδυάζει αρμονικά παραδοσιακές με μοντέρνες γεύσεις, προσφέροντας συνταγές από κυπριακή και διεθνή κουζίνα. Οι έμπειροι σεφ ετοιμάζουν καθημερινά φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
 
Στους πελάτες προσφέρεται επίσης η δυνατότητα να δημιουργήσουν και να απολαύσουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το δικό τους σάντουιτς, επιλέγοντας μεταξύ μίας μεγάλης ποικιλίας σε φρέσκα ψωμιά και υλικά.
 
Η γευστική εμπειρία στους Φούρνους Παπαντωνίου δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς τον αγαπημένο σας αρωματικό καφέ. Ο φρεσκοαλεσμένος καφές υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιείται για να ετοιμάζονται τα κρύα και ζεστά ροφήματα, εγγυάται την σίγουρη απόλαυση σε κάθε γουλιά!
 
Οι Φούρνοι Παπαντωνίου παρόλο που δε σταματούν να εξελίσσονται και να πρωτοπορούν, παραμένουν πιστοί στις αγνές, παραδοσιακές, ανθρώπινες αξίες, προσφέροντας στους πελάτες τους τις πιο όμορφες γευστικές αναμνήσεις.
 
Οι φούρνοι Παπαντωνίου έκαναν το ντεμπούτο τους στην κυπριακή αγορά το 2007, με το πρώτο άνοιγμα στην Κάτω Πάφο. Έντεκα χρόνια μετά, έχουν καταφέρει να εξελιχθούν σε μία επιτυχημένη αλυσίδα με 13 καταστήματα .
 
 

Δειτε Επισης

Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY