Μην χάσετε το πάντα επίκαιρο International Compliance Forum

Η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζει για 4η συνεχή χρονιά το «International Compliance Forum» την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Το Συνέδριο διοργανώνουν η IMH και το περιοδικό GOLD, με σκοπό να ενημερωθούν όλα τα σχετικά επαγγελματικά στελέχη γύρω από τα σύγχρονα δεδομένα στον χώρο τους. 

Το «4th International Compliance Forum» καλωσορίζει διακεκριμένους ομιλητές από το εξωτερικό, οι οποίοι θα εστιάσουν στις εξελίξεις που διαμορφώνεται αναφορικά με τη λειτουργία της Κανονιστικής Συμμόρφωσης τα τελευταία χρόνια, ενώ θα προτείνουν, επιπλέον, τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις υιοθετώντας κι ακολουθώντας τη λειτουργία συμμόρφωσης δύναται να εξελιχθούν και να αποκτήσουν το εταιρικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα κάνει τη διαφορά.

Ένας από τους ομιλητές του φετινού Φόρουμ είναι ο κος Simon Kingsley Osborne, δικηγόρος, διευθύνων σύμβουλος και μέλος του ICSA (Institute of Chartered Secretaries and Administrators), στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πριν, ο κος Osborne εργαζόταν ως ανεξάρτητος σύμβουλος σε θέματα Διακυβέρνησης. Είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Εταιρικής Διακυβέρνησης (International Corporate Governance Network) και προεδρεύει της Επιτροπής Κανονισμών & Διαδικασιών (Bylaws & Procedures Committee). Κατά την παρουσίασή του, ο κος Osborne θα αναπτύξει την άποψη πως παρά τις εντάσεις σε μια αίθουσα συνεδριάσεων, η διαχείριση των διαφωνιών είναι θεμιτή και ικανή να βελτιώσει συνολικά τη δυναμική του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.). Το σκεπτικό είναι πως, για να μπορέσει ένα Δ.Σ. να πορευτεί σύσσωμο με επιτυχία, προς όφελος μιας επιχείρησης, οι προσωπικές διαφωνίες κι απόψεις θα πρέπει να αντιμετωπιστούν καίρια κι αποτελεσματικά είτε από τον Πρόεδρο είτε από -το δεξί του χέρι- τον Γραμματέα του Δ.Σ..

Το Φόρουμ θα διεξαχθεί στην Αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Περιεχόμενο του Συνεδρίου, κάντε κλικ ΕΔΩ

Το Συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και πιο συγκεκριμένα, σε ανώτερα στελέχη από τον ευρύ τομέα Κανονιστικής Συμμόρφωσης. Το Φόρουμ αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον από τραπεζικές, ασφαλιστικές, φοροτεχνικές, χρηματοπιστωτικές, καταπιστευματικές, λογιστικές, ελεγκτικές και νομικές εταιρείες, αλλά και από διάφορους εμπλεκόμενους ρυθμιστικούς φορείς. Επίσης, ευπρόσδεκτοι είναι εμπειρογνώμονες και σύμβουλοι σε θέματα Διασφάλισης Ποιότητας, Διαχείρισης Κεφαλαίων και άλλων συναφών θεμάτων.

Για ηλεκτρονικές Εγγραφές στο Συνέδριο, κάντε κλικ ΕΔΩ
 
Οργανωτές: περιοδικό GOLD, IMH
Κύριος Χορηγός:  Τράπεζα Κύπρου
Χορηγοί: ComplyAdvantage, iSPIRAL, Infocredit Group - LexisNexis Risk Solutions, Tassos Papadopoulos & Associates LLC, Thomson Reuters Risk Management Solutions
Υπό την Αιγίδα: International Compliance Association (ICA)
Σε συνεργασία: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySec), Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)
Με τη στήριξη: Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου, Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) - Cyprus Chapter, Cyprus Fiduciary Association (CFA), CFA Society Cyprus, Cyprus Integrity Forum (CIF)
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, περιοδικό IN Business, REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής κι εγγραφές, παρακαλώ επικοινωνήστε με την IMH:
τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 
 

Δειτε Επισης

Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα