Κόσμος Ασφαλιστική: Οι στόχοι της συνεργασίας με Generali Global Health

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με στόχο την ανακοίνωση της σύναψης συνεργασίας της Κόσμος Ασφαλιστική με την διεθνούς εμβέλειας εταιρεία Generali Global Health, μέλος του ομίλου ASSICURAZIONI GENERALI S.p.A.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 11/07/2018, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία  παρουσία σημαντικών στελεχών των δυο εταιρειών, εκλεκτών καλεσμένων και Ασφαλιστικών Συμβούλων. 

Οι εκπρόσωποι της Κόσμος Ασφαλιστική και της Generali Global Health παρουσιάζοντας τα νέα σχέδια που θα προσφέρονται στο καταναλωτικό κοινό, αναφέρθηκαν στους στόχους της μεταξύ τους συνεργασίας. Τόνισαν ιδιαίτερα την προσδοκία για αναβάθμιση στον τομέα της παροχής Ασφαλιστικών Σχεδίων Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης η οποία, σύμφωνα με τους ίδιους, αναμένεται ότι θα έχει θετική απήχηση προς το καταναλωτικό κοινό από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Οι δυο πλευρές δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένες γι’ αυτή τη νέα και πρωτοποριακή συνεργασία που μέλλει να προσφέρει προϊόντα στην αγορά που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών. 

Η αξιοπιστία της Κόσμος Ασφαλιστική σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές καινοτομίες, την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τη δυναμική της Generali Global Health, υποσχέθηκαν να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον Κλάδο Υγείας για το κοινό της Κύπρου.

Τέλος, η Κόσμος Ασφαλιστική ευχαρίστησε τη Generali, για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που της έδειξε για μια τόσο σημαντική συνεργασία.

Δειτε Επισης

Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Το ευρωπαϊκό έργο Waste Wisely Cyprus on Tour