Μνημόνιο Συναντίληψης υπέγραψαν Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και Κυπριακή Αρχή Αντι-Ντόπινγκ

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και η Κυπριακή Αρχή Αντι-Ντόπινγκ (CyADA) υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης, σε ειδική τελετή την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Λάρνακα. Το Μνημόνιο παρέχει το πλαίσιο για συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και της CyADA στους τομείς της Διδασκαλίας, της Έρευνας, της Εκπαίδευσης και της Εφαρμοσμένης Εμπειρίας στο χώρο τoυ αντι-ντόπινγκ.

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Καθηγητής Πανίκκος Πουτζιουρής, Πρύτανης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus ο και ο Δρ. Μιχάλης Πέτρου, Πρόεδρος της CyADA. Παρόντες κατά την τελετή υπογραφής του Μνημονίου ήταν οι Λέκτορες στις Επιστήμες του Αθλητισμού και της Άσκησης, Δρ. Κούλλα Πάρπα, Επικεφαλής του Προγράμματος BSc Sport and Exercise Science, και Δρ. Ευστάθιος Χριστοδουλίδης.

Κατά την υπογραφή του Μνημονίου, ο Πρύτανης ευχαρίστησε την CyADA για την μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία και εξέφρασε τον ενθουσιασμό και την δέσμευσή του για την υλοποίηση του Μνημονίου.

Ο Δρ. Πέτρου αναφέρθηκε στην αναβάθμιση και εδραίωση της συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και της CyADA με την υπογραφή του Μνημονίου προσθέτοντας «Αναγνωρίζουμε το σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το Πανεπιστήμιο στην καλλιέργεια στάσεων και αντιλήψεων κατά του ντόπινγκ ανάμεσα στους φοιτητές του, στον χώρο του αθλητισμού και της άσκησης, και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο».

Από πλευράς του, ο Δρ. Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη υφιστάμενη συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και της CyADA, κυρίως στον τομέα της τοποθέτησης (placement) φοιτητών στη CyADΑ.  
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett