“London Gin Night” από την Consulco

Ο Όμιλος Εταιρειών Consulco διοργανώνει βραδινή cocktail-εκδήλωση, αποκλειστικά αφιερωμένη σε πελάτες, φίλους και συνεργάτες, υπό την ονομασία “London Gin Night”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου 2018 στις 19:30, στα κεντρικά γραφεία του ομίλου (απέναντι από την Αμερικανική Πρεσβεία).

H βραδιά “London Gin Night” αποτελεί εκδήλωση-εορτασμό για την συλλογική επένδυση “Sparta Properties”, που έχει ιδρύσει και προωθεί η Consulco στο Λονδίνο, η οποία προχώρησε σε αγορά εμπορικών ακινήτων σε στρατηγικές τοποθεσίες του Λονδίνου η ανάπτυξη και αξία των οποίων αναμένεται να σημειώσει σημαντική αύξηση ενόψει του ότι βρίσκονται κοντά στη γραμμή του Crossrail (γραμμή τρένου Elizabeth), του μεγαλύτερου έργου υποδομής στην Ευρώπη.

Ο Όμιλος Εταιρειών Consulco Group λειτουργεί από το 1993 και διαγράφει εξέχουσα πορεία στην αγορά της Ευρώπης και στη Μέση Ανατολή. Τον Όμιλο αποτελούν περισσότεροι από 200 επαγγελματίες, οι οποίοι διαρθρώνουν, οικοδομούν και διαχειρίζονται παγκόσμια χαρτοφυλάκια για λογαριασμό επαγγελματιών (professional) και υψηλής επενδυτικής χρηματοπιστωτικής αξίας (high net worth) πελατών, και παρέχουν συνάμα πλήρη γκάμα συναφών επαγγελματικών υπηρεσιών. Η δραστηριοποίηση της Consulco στον τομέα των επενδύσεων σε ακίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο επικεντρώνεται στην αγορά, ανάπτυξη, ανακαίνιση, επέκταση και αναβάθμιση εμπορικών κτιρίων στο κεντρικό Λονδίνο με απώτερο σκοπό τη δημιουργία κεφαλαιακής υπεραξίας και την αύξηση των ενοικίων και των κερδών, ενώ έχει στραφεί και προς την κυπριακή αγορά ακινήτων για λογαριασμό των υψηλής οικονομικής επιφάνειας πελατών της.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση “London Gin Night” είναι δυνατή μόνο κατόπιν πρόσκλησης.
    
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.
 
Διοργανωτής: Consulco, Συντονιστής: IMH, Χορηγοί Επικοινωνίας: ΙΝBusiness, Gold.

Για περισσότερες πληροφορίες 
     - ΙΜΗ στα τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

-    Consulco - ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@consulco.com

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο