Διπλή διάκριση της Hermes στο ACI Ευρώπης

Διπλή διάκριση για την Hermes Airports αναφέρεται στην 14η Γενική Συνέλευση του ACI Ευρώπης (Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων) που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (19 Ιουνίου) στις Βρυξέλλες. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου αναδείχθηκε ως το Καλύτερο Αεροδρόμιο της Ευρώπης στον τομέα παροχής υπηρεσιών σε άτομα με αναπηρίες και κινητικές δυσκολίες, ενώ το ACI Ευρώπης απέδωσε εύφημο μνεία στη Ανώτερη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Νατάσα Ιακωβίδου για τα θέματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Στην ετησία Γενική Συνέλευση του ACI Ευρώπης, συμμετέχουν εκπρόσωποι απ’ όλα τα αεροδρόμια της Ευρώπης καθώς επίσης και ηγετικά στελέχη της αεροπορικής βιομηχανίας.
 
Για τη διάκριση στην κατηγορία «Πιο Προσβάσιμο Αεροδρόμιο της Ευρώπης» ο Διεθνής Αερολιμένας Πάφου, εξασφάλισε την πρωτιά καθώς η κριτική επιτροπή αναγνώρισε την ολιστική προσέγγιση του αεροδρομίου στο τομέα εξυπηρέτησης ατόμων με κινητικές δυσκολίες, όπως είναι η τοποθέτηση χαμηλού ύψους  αυτόματων μηχανημάτων διαβατηριακού ελέγχου «BorderXpress», η τοποθέτηση επίσης χαμηλού ύψους μηχανημάτων πληρωμών στους χώρους στάθμευσης, η δυνατότητα χρήσης των αυτόματων ηλεκτρονικών θυρών (E-gates) αλλά και η καθιέρωση ενός μηχανισμού αξιολόγησης των προσφερόμενων υπηρεσιών σε ΑμεΑ με τη συμμετοχή των ιδίων των ατόμων με αναπηρίες και κινητικές δυσκολίες.
 
Επίσης, μέσω της απόδοσης ευφήμου μνείας στη Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της Hermes Airports, κα Νατάσα Ιακωβίδου, το ACI Ευρώπης, αναγνώρισε τη σημαντική εργασία που έχει επιτελεστεί στον τομέα της  ανάπτυξης και διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της Hermes Airports.
 
Παραλαμβάνοντας το πρώτο βραβείο για το «Πιο Προσβάσιμο Αεροδρόμιο της Ευρώπης», η Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports, κα Ελένη Καλογήρου, δήλωσε ότι «αισθάνεται μεγάλη τιμή για τη διάκριση που εξασφάλισε ο Διεθνής Αερολιμένας Πάφου», σημειώνοντας παράλληλα, ότι «η πρωτιά αυτή διαδέχεται την περσινή νίκη του Διεθνούς Αερολιμένα Λάρνακας, γεγονός το οποίο μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι».
 
Η κα Καλογήρου, συνεχάρη την κα Σόφη Χριστοφίδου, διευθύντρια του τμήματος εξυπηρέτησης επιβατών και επικεφαλής της υπηρεσίας εξυπηρέτησης ατόμων με κινητικά προβλήματα της Hermes Airports καθώς επίσης και την εταιρεία S&L Airport Services Ltd, η οποία είναι αρμόδια για την παροχή υπηρεσιών σε άτομα με κινητικές δυσκολίες, στο Αεροδρόμιο Πάφου.
 
Η κα Καλογήρου συνεχάρη επίσης θερμά την κα Νατάσα Ιακωβίδου, Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της Hermes Airports, για την εξασφάλιση της ευφήμου μνείας από το ACI Ευρώπης. «Με την ευκαιρία αυτή» σημείωσε, «θα ήθελα να επαναβεβαιώσω, τη σαφή δέσμευση της εταιρείας, να συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Hermes, για διατήρηση υψηλού επιπέδου εταιρικής κουλτούρας και ανάδειξης της εταιρείας σε εργοδότη επιλογής».
 

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»