Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

DP World Limassol: Βραβείο Invest Cyprus CIPA International Investment Awards 2018

Βραβείο Invest Cyprus CIPA International Investment Awards παρέλαβε η DP World ως φόρο τιμής για την επιλογή επενδύσεων στην Κύπρο.

Στην τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου στο Hilton Park, το βραβείο παρέλαβε ο CEO της εταιρείας, Charles Meaby.

Με ένα χαρτοφυλάκιο 78 λιμανιών σε 40 χώρες σε 6 ηπείρους, η κορυφαία προτεραιότητα της DP World είναι η προώθηση του διεθνούς εμπορίου, εξασφαλίζοντας θετικά αποτελέσματα για τις οικονομίες και τις κοινωνίες των χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται. Τον Ιανουάριο του 2017, η DP World Limassol ανέλαβε τη διαχείριση και λειτουργία του τερματικού πολλαπλών χρήσεων στο λιμάνι της Λεμεσού, το οποίο επιδιώκει να το καταστήσει πιο παραγωγικό και βιώσιμο, βελτιώνοντας τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του λιμένα, οδηγώντας στην καλύτερη υποστήριξη της κοινότητας μέσω της δημιουργίας θέσεων εργασίας και καλύτερες υπηρεσίες για την ευρύτερη κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα.

Στόχος της είναι να επενδύσει σε όλους τους τομείς του λιμανιού της Λεμεσού, προσφέροντας σύγχρονες εμπορικές λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς του γενικού φορτίου, του Roll on-Roll και των υπηρεσιών πετρελαίου και φυσικού αερίου. Η DP World Limassol είναι αφοσιωμένη στην προώθηση της ανάπτυξης του τουρισμού στην Κύπρο και την προώθηση οικονομικών οφελών τόσο για την τοπική όσο και για την εθνική οικονομία.

Στις 3 Μαΐου 2018, εγκαινίασε το ολοκαίνουργιο τερματικό επιβατών, με στόχο την ενίσχυση της θέσης της Λεμεσού στον παγκόσμιο χάρτη τουριστικής κρουαζιέρας.
 

Ο κ. Meaby, αφού ευχαρίστησε τον CIPA για την επιλογή της DP World Limassol, δήλωσε πως «είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη διάκριση. Η αναγνώριση της συμβολής της DP World Limassol στην κυπριακή οικονομία συνιστά μεγάλη τιμή για την ομάδα μας. Αποτελεί, ταυτόχρονα, επιστέγασμα της συστηματικής μας προσπάθειας για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και άριστης ποιότητας εξυπηρέτηση. Από την ανάληψη των καθηκόντων μας στο λιμάνι Λεμεσού, θέσαμε γερά θεμέλια, παραμένοντας παράλληλα, αφοσιωμένοι στην υλοποίηση βελτιωτικών ενεργειών που στοχεύουν στην ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης και την καθιέρωση της Κύπρου ως βασικού περιφερειακού παίκτη».   

Ο κ. Meaby ανέφερε, επίσης, πως μέρος της φιλοσοφίας του Ομίλου είναι η εισαγωγή της καινοτομίας σε όλες τις δραστηριότητές που διέπουν τη λειτουργία του, υπογραμμίζοντας ότι οι συνεχείς επενδύσεις της DP World Limassol σε όλους τους τομείς του λιμανιού διανοίγουν νέες προοπτικές για την κυπριακή οικονομία. «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις, οι οποίες θα συμβάλλουν στην προώθηση του εμπορίου και θα επιφέρουν πολλαπλά οφέλη στην εγχώρια οικονομία και την τοπική κοινότητα», πρόσθεσε.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου