CIPA Awards: Αλλαγή χώρου διεξαγωγής

Οι ασταθείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες έχουν οδηγήσει στην ανάγκη αλλαγής του χώρου διεξαγωγής των Invest Cyprus, CIPA International Investment Awards.

Λόγω της υψηλής πιθανότητας για βροχές αλλά και της πρόβλεψης για ισχυρούς ανέμους, κρίθηκε αναγκαίο όπως η τελετή μεταφερθεί από τους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου στο Hilton Park.

To τελετουργικό μέρος των βραβεύσεων παραμένει ως είχε ενώ τη βραδιά θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Τα βραβεία απονέμονται σε επενδυτές και εταιρείες που είτε έχουν επενδύσει απευθείας στην κυπριακή οικονομία είτε έχουν έμμεσα συνεισφέρει στην καθιέρωση της χώρας ως διεθνές επιχειρηματικό και επενδυτικό κέντρο αριστείας. Τα ονόματα των βραβευθέντων θα ανακοινωθούν το βράδυ της τελετής απονομής.

Εκ μέρους του Invest Cyprus, ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού, κ. Γιώργος Καμπανέλλας, χαρακτήρισε τον θεσμό ως γιορτή της οικονομικής ανάπτυξης, τονίζοντας τη σημασία του για τη διατήρηση και ενδυνάμωση των σχέσεων με τους υφιστάμενους ξένους επενδυτές. «Οι επενδυτές που θα βραβευθούν συμβάλλουν καταλυτικά στην προσπάθεια της Πολιτείας για επίτευξη βιώσιμης και μακροχρόνιας οικονομικής ανάπτυξης, μέσα από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τη συνεισφορά στα έσοδα του κράτους και τον εμπλουτισμό του επενδυτικού προϊόντος που προσφέρουμε ως χώρα. Η βράβευσή τους αποτελεί επομένως τον ελάχιστο φόρο τιμής που θα μπορούσαμε να τους αποδώσουμε για την αξία που προσθέτουν στην κυπριακή οικονομία».
 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας