Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

«Φόβος στο χώρο εργασίας: πόσο μας επηρεάζει;»

Ο φόβος είναι καλός όταν είναι ισορροπημένος. Με αυτό τον τρόπο μας κρατάει ζωντανούς και ασφαλείς. Και στον χώρο εργασίας μπορεί να μας ωθήσει για να επιτύχουμε. Αν όμως καταλήξει ανεξέλεγκτος, μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις ικανότητές μας, την εργασιακή μας συμπεριφορά, και φυσικά, την επιτυχία της εταιρείας μας.
 
Την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, η Phoenix Leaders θα φιλοξενήσει τη διάλεξη «Φόβος στο χώρο εργασίας: πόσο μας επηρεάζει;» με τη Valentina Kislaya, Διευθύνουσα Σύμβουλο και ιδρύτρια της Phoenix Leaders και τον Simon Ashton, εξειδικευμένο ψυχολόγο.
 
Οι δύο ομιλητές, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας, θα αναλύσουν το θέμα συνδυάζοντας την επιστημονική έρευνα και την ανάλυση των ανθρώπινων συναισθημάτων, τις δράσεις και τις σκέψεις. Θα παρουσιάσουν σημαντικές πληροφορίες για το πώς ο φόβος της αποτυχίας όχι μόνο μπορεί να μας κρατήσει πίσω από την προσωπική μας απόδοσή, αλλά και να αιχμαλωτίσει την επιτυχία της εταιρείας μας.
 
Η Valentina και ο Simon θα προσδιορίσουν τους φόβους που συνήθως αποκαλούμε «κοινούς» και που μπορούν να διαμορφώσουν τις συμπεριφορές μας στον χώρο εργασίας, συζητώντας πώς ο εγκέφαλος μας επηρεάζεται και ανταποκρίνεται στον φόβο. Θα διδάξουν, επίσης, διάφορες τεχνικές και λύσεις για να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να διαχειρίζονται τον φόβο αποτελεσματικά και να τον αξιοποιούν προς όφελός τους.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου, στις 18:00, στη Λέσχη Phoenix Leaders, οδός Αγίων Ομολογητών 97, Άγιοι Ομολογητές 1080, στη Λευκωσία.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ask@phoenixleaders.co.uk  ή στο τηλέφωνο 22818000.
 
Σε συνέχεια τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί νέα εκδήλωση με κύριο ομιλητή τον Κωνσταντίνο Μαρκίδη με θέμα Disruptive Innovation. Ο κ. Μαρκίδης είναι καθηγητής Στρατηγικής και επιχειρηματικότητας και κατέχει την έδρα Στρατηγικής Ηγεσίας Ρόμπερτ Βάουμαν στο London Business School.

Δειτε Επισης

7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»