Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ξεκίνησε η ανακαίνιση στην «Αροδαφνούσα»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι , με στόχο τη συνεχή  ανάπτυξη των Υπηρεσιών του και την  εξυπηρέτηση μεγαλύτερου αριθμού καρκινοπαθών, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου προχωρεί  στην ανακαίνιση και επέκταση των κτιρίων που στέγαζαν, το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» και οι υπηρεσίες εξωτερικών ασθενών στη Λευκωσία. 

Φιλοδοξία μας είναι να φτιάξουμε ένα όμορφο και ήρεμο περιβάλλον, για όλους τους ασθενείς οι οποίοι  θα επισκέπτονται την «Αροδαφνούσα», το οποίο  θα διαθέτει  όλους τους απαραίτητους χώρους,  ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών και των οικογενειών τους.
                          
Κατά τη διάρκεια των κτιριακών εργασιών,  όλες  οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», από τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, έχουν μεταφερθεί και  στεγάζονται,  σε ξεχωριστή πτέρυγα της Πολυκλινικής St.Mary’s and John’s  στην οδό Καρδίτσης 2, (πάροδος Λεωφ. Τσερίου) στο Στρόβολο. Οι επισκέψεις των εξωτερικών ασθενών που εξυπηρετούνται από τους επαγγελματίες υγείας του Συνδέσμου στη Λευκωσία, θα πραγματοποιούνται επίσης  στην πιο πάνω  διεύθυνση. Πληροφορούμε επίσης το κοινό ότι τα Κεντρικά Γραφεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου θα παραμείνουν στους υφιστάμενους χώρους, στον 1ο όροφο της «Αροδανφούσας».
Τα τηλέφωνα των Κεντρικών Γραφείων της «Αροδαφνούσας»  αλλά και των επαγγελματιών υγείας, παραμένουν τα ίδια.
 
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους  ότι οι υπηρεσίες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου θα συνεχίσουν να προσφέρονται στο ίδια ψηλά επίπεδα, με γνώμονα πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτηση των καρκινοπαθών συνανθρώπων μας και των οικογενειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποτείνεστε είτε στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» τηλ. 22446315 είτε  στα  Κεντρικά Γραφεία του Συνδέσμου τηλέφωνο 22446222 ή στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.anticancersociety.org.cy
 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου