Oι νέοι CFOs & η Ανάγκη να είναι Digital

Το «14th CFO Management Forum» που παρουσιάζει η ΕΥ και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, αποτελεί τον μεγαλύτερο πόλο έλξης για τους Οικονομικούς Διευθυντές και διευθυντές Λογιστηρίου στην Κύπρο. Η περιπέτεια της Κυπριακής Οικονομίας ανέδειξε τον καίριο ρόλο της Οικονομικής Διεύθυνσης στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των Οικονομικών Διευθύνσεων για τις εξελίξεις στον τομέα τους, όπως και η παρουσίαση καλών πρακτικών από το εξωτερικό και την Κύπρο όσον αφορά την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων από το οικονομικό περιβάλλον.
 
Διεθνείς και καταξιωμένοι ομιλητές θα αναλύσουν θέματα, όπως είναι η «agenda» του σημερινού CFO, η ψηφιακή μετατροπή του ρόλου του CFO και η ανάγκη ανάπτυξης δεξιοτήτων «business analytics» του σύγχρονου CFO. Πιο συγκεκριμένα, ο κος Imran Younis, εμπειρογνώμονας Ψηφιακού Μετασχηματισμού, θα μιλήσει για τη σημασία των δεδομένων στη ζωή των CFOs, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους οι νέες Τεχνολογίες μπορούν να δημιουργήσουν ένα πιο αποτελεσματικό και διορατικό οικονομικό περιβάλλον για τις επιχειρήσεις.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεματολόγιο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ
 
Παράλληλα με το Φόρουμ, θα διεξαχθούν τα «2nd Cyprus CFO Awards», μια τελετή αφιερωμένη στη βράβευση σημαντικών CFOs για τη συνεισφορά τους ή τα επιτεύγματά τους στον τομέα των Οικονομικών και των επιχειρήσεων. Η εκδήλωση στοχεύει να ρίξει φως στον συνεχώς μεταβαλλόμενο και πάντα γεμάτο προκλήσεις ρόλο του Οικονομικού Διευθυντή. Μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα νέο «ψηφιακά ώριμο» κι αποτελεσματικό επιχειρηματικό μοντέλο.
 
Το Φόρουμ αναμένεται να συγκεντρώσει τους Οικονομικούς Διευθυντές (CFOs) και άλλους βασικούς παράγοντες όλων των μεγάλων επιχειρήσεων κι εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, με στόχο να προσφέρει μια βραδιά που θα συνδυάσει ψυχαγωγία, Networking και ΒΒQ. Πιο συγκεκριμένα, το Φόρουμ απευθύνεται σε Οικονομικούς Διευθυντές επιχειρήσεων όλων των μεγεθών και κλάδων, Finance Directors, διευθυντές και στελέχη λογιστηρίου όλων των μεγεθών και κλάδων, CEOs και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, στελέχη από Accounting/Audit/Tax firms, σύμβουλους επιχειρήσεων και στελέχη τραπεζών.
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ
 
14ο CFO Management Forum
Πληροφορίες
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: EY
Χορηγοί: Hellenic Bank Public Co Ltd, JCC Payment Systems, Logicom Solutions, A.I. Motokinisi Limited the official importers and distributors of Porsche Cars in Cyprus, TFI Markets Ltd
Documents and Records Management Sponsor: S. Kaniklides (Cyprus) Limited
Χορηγός Κοκτέιλ: Johnnie Walker
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, Reporter
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την ΙΜΗ: τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας