Μάθε τα πάντα για την εφαρμογή των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης

InBusinessNews  13/06/2018 09:20
Μάθε τα πάντα για την εφαρμογή των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης

Μάθε τα πάντα για την εφαρμογή των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης

InBusinessNews  13/06/2018 09:20

Η μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση εταιρικών στελεχών σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), είναι γεγονός. To «11ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» που παρουσιάζει η ΟΠΑΠ Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 στο Ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Οι κυπριακές επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για όλα τα νέα δεδομένα από το χώρο της ΕΚΕ και να μάθουν πώς μπορούν να συνεισφέρουν πιο αποτελεσματικά στην εφαρμογή των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ) της «Ατζέντας 2030». Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και τις υπεύθυνες επενδύσεις που μπορούν να εφαρμόσουν και στη δική τους επιχείρηση. 

RELATED ARTICLES


Το «11ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» με θέμα τις Υπεύθυνες Επενδύσεις για Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα έχει ως στόχο να αναδείξει το πώς μεταφράζονται οι ΣΒΑ σε υπεύθυνες, καινοτόμες όσο και βιώσιμες επιχειρηματικές στρατηγικές, αλλά και το πώς υλοποιούνται οι υπεύθυνες επενδύσεις. Μέσα από δοκιμασμένα παραδείγματα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από ΟΤΕ, Ελληνικό Χρυσό και Όμιλο ΤΙΤΑΝ -μεγαθήρια της αγοράς-, θα παρουσιαστούν στις κυπριακές επιχειρήσεις οι τρόποι, με τους οποίους οι επιχειρήσεις μπορούν να πετύχουν καλύτερα οικονομικά και ποιοτικά αποτελέσματα, εκπληρώνοντας ταυτόχρονα τους Στόχους που έχουν θέσει. 

Θεματολόγιο Συνεδρίου
•    Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα και επίτευξη των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης από τις επιχειρήσεις
•    Κοινωνικά Υπεύθυνες Επενδύσεις και Χρηματοδοτήσεις
•    Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
•    Συνεργασία και δέσμευση επιχειρήσεων με ενδιαφερόμενα μέρη – ποιο το κοινωνικό όφελος για τις επιχειρήσεις
•    Οι κυπριακές επιχειρήσεις μπορούν να αναπτυχθούν Στρατηγικά και να Πρωταγωνιστήσουν: Διεθνή Παραδείγματα

Το Συνέδριο είναι ανοιχτό προς το επιχειρηματικό κοινό, καθώς και για επαγγελματίες από κάθε τομέα: ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές, brand managers, διευθυντές Μάρκετινγκ, ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα, καθώς κι εκπροσώπους του κρατικού και ημικρατικού τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Θεματολόγιο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.  

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής. Για online Εγγραφή, κάντε κλικ εδώ

Πληροφορίες
Οργάνωση:
ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου. 
Χορηγοί (μέχρι τώρα): Alpha Bank Cyprus Ltd, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, CYTA, Grant Thornton, ΙMR/University of Nicosia™, McDonald’s, Petrolina, Πολυκλινική Υγεία, Remedica Ltd 
Χορηγοί Επικοινωνίας: TVONE, περιοδικό Gold, περιοδικό IN Business και REPORTER 
Με τη Στήριξη: CSR Cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές, επικοινωνήστε με την IMH στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας