Εγκαινιάζεται η Πλωτή Δεξαμενή «Ereneos»

Η εταιρεία Multimarine Shipyards με έδρα το Λιμάνι της Λεμεσού και με εξειδίκευση στους τομείς της Ναυτιλίας και της Βιομηχανίας Oil&Gas στην Ανατολική Μεσόγειο, εγκαινιάζει την Πλωτή Δεξαμενή «Ereneos», την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, στις 19:30, στο Λιμάνι Λεμεσού. 
 
Τα εγκαίνια θα τελέσει η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κα. Βασιλική Αναστασιάδου, ενώ βασικός ομιλητής θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου, κ. John Hourican.
 
Η Multimarine Shipyards, με την απόκτηση της νεότευκτης Πλωτής Δεξαμενής «Ereneos», η οποία έχει μέγιστη ανυψωτική δυνατότητα 7100 τόνους και μήκος 120 μέτρα, στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξή της στον Ναυπηγοεπισκευαστικό Τομέα. Η Multimarine Services Ltd δραστηριοποιείται στον Ναυπηγοεπισκευαστικό Τομέα και στον Τομέα Υδρογονανθράκων (Oil & Gas) από το 2001. Χρησιμοποιώντας ως βάση το Λιμάνι Λεμεσού, η Multimarine εξυπηρετεί τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρίες του Oil & Gas οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ανατολική Μεσόγειο με την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, κατασκευών, ελέγχων και εργασιών συντήρησης. Παράλληλα, πραγματοποιεί ένα μεγάλο όγκο επισκευών και συντηρήσεων πλοίων στην Κύπρο.
 
Δεδομένης της δυναμικής και προοπτικής που παρουσιάζει ο χώρος αυτός στην Ανατολική Μεσόγειο, η Multimarine απέκτησε το 2017 την νεότευκτη Πλωτή Δεξαμενή (Floating Dock) «Ereneos». Η δεξαμενή έχει μήκος 120μ, καθαρό πλάτος 27μ και δύναται να εξυπηρετεί πλοία μέχρι 7100 τόνων. Κύρια χαρακτηριστικά της είναι η σύνθετη κατασκευή (Long Life Composite Floating Dock), η πιστοποίηση από ABS, καθώς και το ότι έχει σχεδιαστεί πρωτοποριακά, ώστε να λειτουργεί με απόλυτα φιλικό τρόπο προς το περιβάλλον.
 
Η τελετή εγκαινίων της Πλωτής Δεξαμενής «Ereneos» απευθύνεται σε διευθύνοντες συμβούλους, σε μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, σε διευθυντές και στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της Κύπρου και του εξωτερικού, καθώς επίσης και σε πολιτικούς και κρατικούς αξιωματούχους.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ
 
Oργανωτής: Multimarine Shipyards, Συντονιστής: IMH
 
Για περισσότερες πληροφορίες – ΙΜΗ, τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;