Φοιτήτρια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου κέρδισε το “Chartered Institute for Securities & Investment Award”

Νικήτρια στο διαγωνισμό “European CISI Educational Trust Award” αναδείχθηκε φέτος η φοιτήτρια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Gan Qian, τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα Λογιστικής, Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Θέμα του διαγωνισμού ήταν: Τι είναι η MiFID II; Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει από την εισαγωγή του; Η κ. Gan Qian αναδείχθηκε επίσης από τον “CISI UK” και “CISI Educational Trust Members” η πανευρωπαϊκή νικήτρια του 2018 και εξασφάλισε πρακτική άσκηση για μια εβδομάδα στο Λονδίνο, με καλυμμένα όλα τα έξοδα.

Η τελετή βράβευσης έλαβε χώρα στις 10 Μαΐου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το βραβείο απονεμήθηκε από τον κ. Πέτρο Φλωρίδη, Πρόεδρο του CISI στη Κύπρο, και την Δρ. Σιμόνα Μιχάι-Γιαννάκη, Αναπληρώτρια Κοσμήτορα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Φλώριδης έδωσε την ευκαιρία στους φοιτητές της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων να συμμετάσχουν σε ένα πολύ ενδιαφέρον και διαδραστικό εργαστήρι με θέμα «η ακεραιότητα στην εργασία».

Το Chartered Institute for Securities & Investment (CISI) λειτουργεί στην Κύπρο από το 2009 με στόχο να υποστηρίξει τους επαγγελματίες του κλάδου των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και συνεργάζεται με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Εδώ και 3 χρόνια έχει απονεμηθεί από το CISI στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο τίτλος του «Πανεπιστημιακού Εταίρου» που του δίνει το αποκλειστικό δικαίωμα να προσφέρει τις εξετάσεις του CISI στους φοιτητές του.

Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse