Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Επανεξελέγη στο ΔΣ του ICS

Η Κυπριακή Ναυτιλιακή Βιομηχανία ήταν παρούσα για ακόμα μια φορά, μεταξύ μεγάλου αριθμού εθνικών οργανισμών πλοιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο, στην Ετήσια Γενική Συνέλευσή του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου που πραγματοποιήθηκε στις 16-18 Μαΐου 2018, στο Χονγκ Κονγκ. Ο Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου κ. Θωμάς Α. Καζάκος, αντιπροσώπευσε την Κυπριακή Ναυτιλία σε αυτήν τη σημαντική συνδιάσκεψη. 

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ο κ. Θέμης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, επανεκλέγηκε ως ο εκπρόσωπος της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου επιδεικνύοντας έτσι το επίπεδο της αναγνώρισης που κατέχει το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο ανάμεσα στη Διεθνή Ναυτιλιακή Κοινότητα.   

Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στη Γενική Συνέλευση, ήταν η στρατηγική του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (International Maritime Organisation - IMO) σχετικά με την πρόσφατη απόφαση για περαιτέρω μείωση των εκπομπών αέριων ρύπων από τη Διεθνή Ναυτιλιακή Βιομηχανία καθώς και η εφαρμογή χρήσης ναυτιλιακού καυσίμου μικρής περιεκτικότητας σε θείο 0,5%, που θα τεθεί σε ισχύ το 2020. Επιπλέον, συζητήθηκε ο μελλοντικός ρόλος του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, όσον αφορά την περαιτέρω ενίσχυση του έργου τους προς όφελος των Μελών του και της Διεθνούς Ναυτιλιακής Βιομηχανίας γενικότερα.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά