Οι Stakeholders Επενδύσεων στους τομείς Ανάπτυξης Γης και του Τουρισμού

InBusinessNews  16/05/2018 09:51
Οι Stakeholders Επενδύσεων στους τομείς Ανάπτυξης Γης και του Τουρισμού

Οι Stakeholders Επενδύσεων στους τομείς Ανάπτυξης Γης και του Τουρισμού

InBusinessNews  16/05/2018 09:51

Η ΙΜΗ διοργανώνει το «12ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών» την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σύναξη επαγγελματιών από τους κλάδους της  Ανάπτυξης Γης, των Οικοδομών και Ακινήτων της Κύπρου, ενώ στόχο έχει να πληροφορήσει έγκαιρα κι έγκυρα τους σύνεδρους για τις προβλέψεις των επόμενων ετών.

RELATED ARTICLES


Στη 12η χρονιά του, το «Συνέδριο Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών» έχει καθιερωθεί πλέον ως πολυαναμενόμενο ετήσιο γεγονός, στο οποίο συναντιούνται οι φορείς της συγκεκριμένης βιομηχανίας για να συζητήσουν και να αξιολογήσουν τις πρόσφατες τάσεις κι εξελίξεις της αγοράς, να επισημάνουν ζητήματα που απασχολούν τις δραστηριότητές τους και να διερευνήσουν αναδυόμενες ευκαιρίες, εντός κι εκτός Κύπρου.

Στη Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του φετινού Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα ακούσουν για τις επενδυτικές προοπτικές που ανοίγονται στους τομείς της Ανάπτυξης Γης και του Τουρισμού. Τα τελευταία χρόνια, η Κύπρος επωφελήθηκε ιδιαίτερα από τις διεθνείς εξελίξεις και ως αποτέλεσμα καταγράφηκαν αφίξεις τουριστών σε επίπεδα ρεκόρ, ενώ αντίστοιχα κινήθηκαν και τα τουριστικά έσοδα. Ταυτόχρονα, προκύπτει και γενικότερη ανάπτυξη ενός συνδεδεμένου -με τον Τουρισμό- τομέα, αυτού της Ανάπτυξης Γης. Ήδη έγιναν σημαντικές επενδύσεις που συνδυάζουν και τους δύο τομείς, αρκετές εκ των οποίων, μάλιστα, μέσω ξένων επενδύσεων είτε αυτές αφορούν συνδυασμό ξενοδοχειακών και οικιστικών μονάδων είτε έργα μεγαλύτερης εμβέλειας, όπως μαρίνες και μεικτές αναπτύξεις. Σκοπός της συζήτησης είναι να αναδειχθούν υφιστάμενες επενδυτικές προοπτικές, αλλά και να υπογραμμιστούν τυχόν κίνδυνοι που ελλοχεύουν από μια άναρχη ανάπτυξη. 

Το πάνελ θα συντονίσει ο Προεδρεύων του Συνεδρίου, κ.Κίκης Αθηνοδώρου, και αποτελούν οι:
•    Ανδρέας Δημητριάδης, Πρόεδρος - Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, Πρόεδρος - ΕΒΕ Πάφου 
•    Γιάννης Αρμεύτης, Αρχιτέκτονας, Αρμεύτης & Συνεργάτες 
•    Κυριάκος Χρυσοχός, Ιδρυτής, Cyfield Group 
•    Μιχάλης Π. Μιχαήλ, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Invest Cyprus (Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων) 
•    Νικηφόρος Παμπακάς, Διευθυντής Μάρκετινγκ, Μαρίνα Λεμεσού 
•    Χάρης Κουρέας, Deputy CEO, Ayia Napa Marina

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Ελληνική και Αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ

Το Συνέδριο απευθύνεται προς επαγγελματίες και πιο συγκεκριμένα, προς ανώτερα στελέχη από: εταιρείες Ανάπτυξης Γης, κατασκευαστικές εταιρείες, εργοληπτικές εταιρείες, εκτιμητικές ομάδες Γης και Ακινήτων, κτηματομεσιτικά γραφεία, λογιστικά/ελεγκτικά/φορολογικά γραφεία, δικηγορικά γραφεία, καθώς και τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Επίσης, το Συνέδριο προσκαλεί επιμετρητές ποσότητας, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και επενδυτές. Το Συνέδριο στοχεύει, επιπλέον, στο να προσελκύσει εκπροσώπους από αρμόδιες Κυβερνητικές και Ρυθμιστικές Υπηρεσίες, αλλά κι Ελεγκτικούς Φορείς. 

Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Πληροφορίες 
Οργανωτής:
ΙΜΗ
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Αβραάμ Πιττάκης & Υιοί ΛΤΔ, Control4, Muskita Aluminium Industries Ltd
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος 
Υποστηρικτής: AGC Contractors Ltd
Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου, Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, RICS
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΑLPHA Κύπρου, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο
τηλ.: 22505555 | φαξ: 22679820 | ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας