Στην Κύπρο κατέρχεται η ICAP

Την επέκταση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, με κάθοδο στην Κύπρο, ανακοίνωσε η ICAP Group, με την παροχή ενός μεγάλου εύρους υπηρεσιών και προϊόντων σε 3 βασικές κατηγορίες: Υπηρεσίες Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου (και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών), Marketing & Πωλήσεων και Υπηρεσίες Ανθρωπίνων Πόρων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου, από τον Μάιο του 2018, η θυγατρική εταιρεία στη Λευκωσία θα παρέχει στις τοπικές επιχειρήσεις τις καινοτόμες λύσεις της ICAP.

Την ίδια ώρα, μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας του ομίλου με την Dun & Bradstreet παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή υπηρεσιών Επιχειρηματικής Πληροφόρησης, Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου και Συμμόρφωσης, η ICAP Cyprus θα παρέχει πληροφορίες για 280 εκατ. επιχειρήσεις σε περισσότερες από 190 χώρες.

Ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της ICAP Group, Νικήτας Κωνσταντέλλος ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ευτυχείς που η ICAP επεκτείνει τη δραστηριότητα της στην Κύπρο. Μέσω της ICAP Κύπρου, θα ενισχύσουμε το όραμα μας να είμαστε η πρώτη επιλογή των πελατών προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, δοκιμασμένες στην Ελληνική καθώς και σε άλλες αγορές».

Από την πλευρά του ο managing director της ICAP Cyprus, Γιάννος Ασσιώτης είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε μέλη της οικογένειας της ICAP Group και θα έχουμε την ευκαιρία να επωφεληθούμε από την μακρόχρονη εμπειρία και κατάρτιση της ICAP, όπως επίσης και να μεταφέρουμε γνώση και βέλτιστες πρακτικές από τις συνεργασίες του Ομίλου με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας με ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις κυπριακές επιχειρήσεις και στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, αναπτύσσοντας ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας».

Ποια είναι η ICAP
H ICAP Group παρέχει υπηρεσίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
 
Σήμερα, η ICAP Group παρέχει ένα πολύ μεγάλο εύρος υπηρεσιών, οι οποίες προσφέρονται μέσω 16 εταιρειών και ομαδοποιούνται σε 4 μεγάλες κατηγορίες: Credit Risk Services, Marketing and Sales Solutions, Management Consulting και People & Employment Solutions.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»