Στη Λεμεσό το «Youth Empowered» της Α/φοι Λανίτη και Coca-Cola: Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Το πρωτοποριακό Πρόγραμμα «Youth Empowered» διοργανώνουν για δεύτερη φορά η Α/φοι Λανίτη και η Coca-Cola, συμβάλλοντας έμπρακτα στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας της νέας γενιάς και προσφέροντας την ευκαιρία στους νέους να αναπτύξουν τις προσωπικές και  επαγγελματικές τους δεξιότητες. Μαζί με το δίκτυο συνεργατών τους, η Α/φοι Λανίτη και η Coca-Cola, ετοιμάζονται να υποδεχθούν, μεταξύ 5 και 7 Ιουνίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ στη Λεμεσό, περισσότερους από 200 νέους για να τους  προσφέρουν μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία με εξειδικευμένες παρουσιάσεις, workshops και ευκαιρίες δικτύωσης.   

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες, να γνωρίσουν έμπειρα στελέχη των εταιρειών Α/φοι Λανίτη και Coca-Cola και του δικτύου συνεργατών τους και να δικτυωθούν με τον κόσμο των επιχειρήσεων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν προϋποθέτει κάποια εξειδίκευση ή πτυχίο, ενώ όσοι νέοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής. 

Οι συμμετοχές μπορούν να υποβληθούν μέσα από την ιστοσελίδα της εκδήλωσης, στο www.youthempowered.com.cy μέχρι και τις 30 Μαΐου. 

Το Youth Empowered απευθύνεται σε νέους και νέες ηλικίας 18-30 ετών, που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας. Στο Πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν και εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης, οι οποίοι αναζητούν πλήρη απασχόληση, αλλά και φοιτητές που θέλουν να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να ενημερωθούν για ευκαιρίες απασχόλησης. 

Οι ενότητες του σεμιναρίου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: προσωπικές δεξιότητες (soft skills), επαγγελματικές δεξιότητες και entrepreneurship. Επικεντρώνονται σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, μεταξύ των οποίων τα επαγγέλματα του μέλλοντος, η αποτελεσματική αλληλεπίδραση, η κατάλληλη προετοιμασία για συνέντευξη, η ανάπτυξη επικοινωνιακών δεξιοτήτων και η παροχή συμβουλών για start-ups.

Αποτελώντας τον μέντορα της νέας γενιάς της Κύπρου, πολλές εταιρείες και οργανισμοί, από ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας, ενώνουν εθελοντικά τις δυνάμεις τους και δημιουργούν ένα ευρύ δίκτυο γνώσης, ανθρώπων και επαφών. Το Πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Εργασίας, της Ένωσης Δήμων και του Οργανισμού Νεολαίας ενώ οργανισμοί και εταιρείες όπως οι CIM, ΑΝΤ1, ΙΝBusiness, ΕΥ, Microsoft, Delema ΜcCANN, CYTA, Cyprus Marketing Youth Society, ergodotisi.com, ΑΚΤΗ και Gloria Jeans, συνθέτουν ένα δυναμικό δίκτυο επαφών. 

Στο πλαίσιο του Youth Empowered, θα δημιουργηθεί μία βάση δεδομένων με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, με σκοπό να αξιοποιηθεί από τις εταιρείες που λαμβάνουν μέρος στο Πρόγραμμα, για κάλυψη κενών θέσεων και παροχή ευκαιριών πρακτικής εξάσκησης. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν εκτός από θέσεις εργασίας, θέσεις πρακτικής άσκησης, υποτροφίες και δωρεάν συμμετοχές σε επαγγελματικά σεμινάρια. 

Το Πρόγραμμα «Youth Empowered», αποτελεί μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία της εταιρείας Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία στη Λευκωσία, τον περασμένο Δεκέμβριο. Βασικός στόχος του Προγράμματος, είναι  να δοθούν σε 3.000 νέους μέχρι το 2020, τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να πετύχουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους. 

Σχετικά με το Σύστημα της Coca-Cola στην Κύπρο
Α/φοί Λανίτη

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 75  χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοί Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade, τον έτοιμο προς πόση καφέ illy-cafe, και τα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα σνακ TSAKIRIS, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ.
Μάθετε περισσότερα στο website www.coca-colahellenic.com.cy/ και στο Facebook στο www.facebook.com/LanitisBros/

The Coca-Cola Company
Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.800 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η  The Coca-Cola Company εμπορεύεται 20 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 18 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.

Δειτε Επισης

Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»