Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

3ο Youth Leadership Summer School του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους νέους από 18 μέχρι 30 ετών, να συμμετέχουν σ’ ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Summer School, που θα πραγματοποιηθεί στις 8-12 Ιουνίου στις Πλάτρες.

Στόχος του προγράμματος, είναι να ενδυναμώσει τους νέους που οραματίζονται τη θετική αλλαγή και την πρόοδο της κοινωνίας, εισάγοντάς τους σε δημιουργικούς τρόπους σκέψης και στην αναζήτηση ευκαιριών ανάδειξης ηγετικών ικανοτήτων, οι οποίες θα οδηγήσουν με τη σειρά τους στην υλοποίηση καινοτόμων ιδεών.

Το πρόγραμμα θα προσφέρει στους νέους μια πολυδιάστατη εμπειρία και προσέγγιση στο θέμα «Ηγεσία & Δημιουργικότητα», καθώς και την ευκαιρία γνωριμίας με νέα εργαλεία, και πρωτοπόρους εκπαιδευτές και εμψυχωτές, με σκοπό να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να πιστέψουν στα χαρίσματά τους. Επιπρόσθετα, το Youth Leadership Summer School θα δώσει την ευκαιρία σε κάθε συμμετέχοντα να συναντηθεί δημιουργικά με νέους ανθρώπους, αναλαμβάνοντας από κοινού δράσεις μέσα σ’ ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Μεταξύ άλλων, σε μία από αυτές τις δράσεις, οι νέοι θα κληθούν να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις θετικής αλλαγής σε πραγματικά προβλήματα και προκλήσεις της περιοχής Πλατρών και Τροόδους. Έπειτα, οι προτάσεις αυτές θα παρουσιαστούν στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι θα αποφασίσουν για την περαιτέρω αξιοποίηση και υλοποίηση τους. 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €50 για ένα άτομο και στα €40 για αδέλφια, το οποίο θα περιλαμβάνει διαμονή και πλήρη διατροφή για 5 ημέρες (4 βράδια). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 77772757, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://goo.gl/tammjK 

Δειτε Επισης

7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»