Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

12ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης & Οικοδομών

Η ΙΜΗ διοργανώνει το «12ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών» την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σύναξη επαγγελματιών από τους κλάδους Ανάπτυξης Γης, Οικοδομών και Ακινήτων της Κύπρου, ενώ στόχο έχει να πληροφορήσει έγκαιρα κι έγκυρα τους σύνεδρους για τις προβλέψεις των επόμενων ετών.

Στη 12η χρονιά του, το «Συνέδριο Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών» έχει καθιερωμένο ως πολυαναμενόμενο ετήσιο γεγονός, στο οποίο συναντιούνται οι φορείς της συγκεκριμένης βιομηχανίας για να συζητήσουν και να αξιολογήσουν τις πρόσφατες τάσεις κι εξελίξεις της αγοράς, να επισημάνουν ζητήματα που απασχολούν τις δραστηριότητές τους και να διερευνήσουν αναδυόμενες ευκαιρίες, εντός κι εκτός Κύπρου.

Ανάμεσα στους ομιλητές του φετινού Συνεδρίου είναι ο Δρ Πέτρος Σιβιτανίδης, αναπληρωτής καθηγητής Real Estate στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος. Ο Δρ Σιβιτανίδης είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος Real Estate Economics από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (Massachusetts Institute of Technology). Έχει εκτεταμένη ερευνητική εμπειρία σε μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στον τομέα των Ακινήτων στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή περιοδικά, πάντοτε στον τομέα των Ακινήτων. Οι έρευνες και δημοσιεύσεις του έχουν επικεντρωθεί σε θεματολογίες, όπως: τιμολόγηση των Ακινήτων, στη διαχρονική συμπεριφορά της Αγοράς Γραφείων (office market), στα ποσοστά κεφαλαιοποίησης των Εμπορικών Ακινήτων, στη διάρθρωση Χαρτοφυλακίου Ακινήτων (real estate portfolio) και στον κίνδυνο που σχετίζεται με την Ακίνητη Περιουσία (real estate risk). Στην παρουσίασή του, ο Δρ Σιβιτανίδης θα εξετάσει την τρέχουσα κατάσταση της Αγοράς Ακινήτων στην Κύπρο και θα συζητήσει τα δεδομένα που ισχύουν στις συναλλαγές Ακινήτων, την οικοδομική δραστηριότητα και την τιμολόγηση των μονάδων Ακίνητης Περιουσίας (κατοικίες & εμπορικές μονάδες). Ο κ. Σιβιτανίδης θα προσφέρει, επίσης, μια βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη που αφορά στην Κυπριακή Οικονομία και θα αναλύσει αντίστοιχα τις προοπτικές της Κυπριακής Αγοράς Ακινήτων.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Ελληνική και Αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του Συνεδρίου, κάντε κλικ ΕΔΩ

Το Συνέδριο απευθύνεται προς επαγγελματίες και πιο συγκεκριμένα, προς ανώτερα στελέχη από: εταιρείες Ανάπτυξης Γης, κατασκευαστικές εταιρείες, εργοληπτικές εταιρείες, εκτιμητικές ομάδες Γης και Ακινήτων, κτηματομεσιτικά γραφεία, λογιστικά/ελεγκτικά/φορολογικά γραφεία, δικηγορικά γραφεία, καθώς και τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Επίσης, το Συνέδριο προσκαλεί επιμετρητές ποσότητας, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και επενδυτές. Το Συνέδριο στοχεύει, επιπλέον, στο να προσελκύσει εκπροσώπους από αρμόδιες Κυβερνητικές και Ρυθμιστικές Υπηρεσίες, αλλά κι Ελεγκτικούς Φορείς. 

Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ ΕΔΩ 
Οργανωτής: ΙΜΗ
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Αβραάμ Πιττάκης & Υιοί ΛΤΔ, Muskita Aluminium Industries Ltd
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος 
Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου, Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, RICS
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΑΛΦΑ Κύπρου, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, REPORTER
Για περισσότερες Πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, στο
τηλ.: 22505555 | φαξ: 22679820 | ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com   


 

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη