Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας ΟΕΒ 2018

Για 12η συνεχή χρονιά, η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) επιβραβεύει με τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας τις καλύτερες, πιο καινοτόμες και ξεχωριστές ιδέες που υλοποιήθηκαν και εφαρμόζονται σε κυπριακές επιχειρήσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες στον Ιδιωτικό και στον Δημόσιο Τομέα.

Το Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας της ΟΕΒ, ως θεσμός, αποτελεί την ανώτατη διάκριση στην Κύπρο για τις πιο καινοτόμες και επιτυχώς εφαρμοσμένες πρακτικές και ενέργειες σε κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ο θεσμός απευθύνεται συγκεκριμένα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται και καινοτομούν στον Πρωτογενή Τομέα (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Πτηνοτροφία, Αλιεία, Εξόρυξη Μεταλλευμάτων κλπ.), στον Τομέα Μεταποίησης (Βιομηχανία, Ενέργεια κλπ.), στον Τομέα Παροχής Υπηρεσιών (Τουρισμός,  Χρηματοοικονομικά,  Εκπαίδευση, Επικοινωνία κλπ.) και στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Δημόσιες Υπηρεσίες, Τοπικές Αρχές, Ημικρατικοί Οργανισμοί, Κρατικές Υπηρεσίες).

Ο διαγωνισμός του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας της ΟΕΒ υποστηρίζεται από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας. 

Όσες, λοιπόν, επιχειρήσεις ή οργανισμοί εφάρμοσαν στην πράξη κάποια ξεχωριστή και καινοτόμο ιδέα που αξίζει να βραβευθεί, μπορούν να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας στον φετινό διαγωνισμό των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας της ΟΕΒ.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 11η Μαΐου 2018. Οι αιτήσεις  πρέπει να είναι δεόντως συμπληρωμένες  και μπορούν να παραδοθούν στη διεύθυνση: Λεωφ. Ακροπόλεως 2 και Οδός Γλαύκου, 2000, Στρόβολος.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις υποψηφιότητας, επικοινωνήστε με την ΟΕΒ στο τηλέφωνο 22665102 ή στην ιστοσελίδα www.innovationaward.oeb.org.cy

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ