Χerographic Systems Ltd: Βραβεύθηκε ως «Xerox Africa & Mediterranean Partner of the Year» για το 2017

H Xerographic Systems Ltd, ο αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xerox στην Κύπρο, βραβεύθηκε με τον τίτλο «Xerox Africa & Mediterranean Partner of the Year» για το 2017. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα κατά την διάρκεια του Xerox 2018 Year Start Partner Meeting. Η βράβευση είναι ιδιαίτερα τιμητική για την Xerographic Systems αφού τιμήθηκε σαν ο κορυφαίος εξουσιοδοτημένος διανομέας μιας περιοχής που αποτελείτε από 54 χώρες και πέραν των 70 διανομέων της Xerox στην Μεσόγειο και Αφρική.

Ο τίτλος του Partner of the Year απονεμήθηκε στον συνεργάτη ο οποίος ευθυγραμμίστηκε  με τις κατευθυντήριες γραμμές της Xerox,  όπως πωλήσεις, επαρκή γεωγραφική κάλυψη αγοράς, συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, υλοποίηση τριετούς στρατηγικού πλάνου, σωστή προώθηση του brand και συνετή διαχείριση. Επιπρόσθετα η Xerox προσδοκά όπως ο συνεργάτης είναι ευθυγραμμισμένος με τους στρατηγικούς πυλώνες της Xerox οι οποίοι είναι οι εξής:

  • Managed Print Services
  • Service as a Business
  • Production Systems
  • Channel Expansion
  • New Business Opportunities

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της Xerox για την περιοχή της Αφρικής & Μεσογείου, κ. Dan Smith, επεσήμανε ότι «η επαφή με την ομάδα της Xerographic Systems επιδεικνύει γιατί η Xerox επέλεξε να τιμήσει την Xerographic Systems μ’ αυτό το βραβείο. Η εταιρεία δεν ήταν ικανοποιημένη με μια απλή ανάπτυξη ή στρατηγική πρόοδο σε πολλους τομείς  και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να  ασκηθεί περισσότερη πίεση στην Xerox για μεγαλύτερη στήριξη και αποτελεσματικές λύσεις που οδήγησαν στην αύξηση της πελατειακής βάσης. Ο στόχος για άρτια εξυπηρέτηση πελατών ως το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα επέτρεψε την επιτυχία και αύξηση των πωλήσεων, παρά τις σημαντικές πιέσεις στις τιμές, γεγονός το οποίο αποτελεί απόδειξη της τεράστιας προσπάθειας και επιπέδου του προσωπικού της Xerographic Systems τόσο πρίν όσο και μετά την πώληση. Αυτή η κουλτούρα έχει εμπεδωθεί στην εταιρεία και έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για διαρκή επιτυχία. Η προώθηση ολόκληρου του χαρτοφυλάκιου τεχνολογίας της Xerox και η άρτια διαχείριση των συμβολαίων υπηρεσιών εκτύπωσης (Managed Print Services) οδήγησε σε πολλές νίκες το 2017. Εν κατακλείδι, υπάρχει μια ταλαντούχα ομάδα στην εταιρεία η οποία απέδειξε για άλλη μια φορά την επινοητικότητα, καινοτομία και αποφασιστικότητά της να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Aπο πλευράς του ο Γενικός Διευθυντής της Xerographic Systems, κ. Δημήτρης Λεοντής, δήλωσε ότι «μας τιμά βαθύτατα και νιώθουμε κολακευμένοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο. Η διεύθυνση της Xerox θεωρεί την Xerographic Systems ως σημείο αναφοράς στο marketing, στις πωλήσεις, στην εξυπηρέτηση πελατών, στην κάλυψη της αγοράς και στην αξιολόγηση που λαμβάνει από τους πελάτες της, στοιχεία που μας δίνουν τεράστια αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ταυτόχρονα ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά. Όλη η εταιρεία νοιώθει πολύ ευχαριστημένη και δικαιομένη για το βραβείο αυτό καθώς όλοι νιώθουν ότι η εταιρεία το άξιζε για όλα όσα έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια. Είμαστε ευγνώμονες προς την διεύθυνση της Xerox για την υποστήριξη που μας παρείχε τα τελευταία χρόνια και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε την τοπική αγορά της Κύπρου όσο καλύτερα μπορούμε».

 

 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;