Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Taxify: Νέα υπηρεσία που αλλάζει τα δεδομένα στα ΤΑΧΙ

Μια νέα τεχνολογική υπηρεσία κάνει την εμφάνιση της στην Κύπρο, που υπόσχεται να φέρει την αλλαγή σε ό,τι αφορά τον τομέα των ταξί μέσω μιας εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα.
 
Πρόκειται για το Taxify, που έχει ήδη συνεπάρει την ευρωπαϊκή αγορά ταξί, και ξεκινά την Τετάρτη, 25 Απριλίου, τη λειτουργία του στη Λευκωσία, με επέκταση σύντομα και σε όλη την Κύπρο.
 
Η εφαρμογή δημιουργήθηκε στην Εσθονία και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, την Κεντρική Αμερική και την Αφρική. Με 5 εκατομμύρια χρήστες σε 30 χώρες και με συναλλαγές πέραν του $1 δισεκατομμυρίου, αποτελεί σήμερα την πιο ραγδαίως αναπτυσσόμενη εταιρεία τεχνολογίας στην Ευρώπη.
 
Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις διαδρομές τους, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η υπερχρέωση και η επιλογή δαπανηρότερων διαδρομών.
 
Σύμφωνα με τον διευθυντή του Taxify Κύπρου, Σωτήρη Γ. Τσιγαρίδη, η εταιρεία θα χρησιμοποιεί μόνο εγγεγραμμένα οχήματα ταξί με επαγγελματίες οδηγούς ταξί, που επί το πλείστον είναι αυτοεργοδοτούμενοι και θα μπορούν να συνεχίσουν να συνεργάζονται τόσο με τα υφιστάμενα γραφεία ταξί όσο και με το Taxify. Ιδιαίτερη σημασία δίδεται στην ασφάλεια των πελατών και στις νομικές πτυχές του κλάδου.
 
Το Taxify θα προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμής και η παραγγελία θα γίνεται μέσω της εφαρμογής, που είναι διαθέσιμη για τηλέφωνα Android, iOS και Windows.
 
Για τους οδηγούς, η προμήθεια προς το Taxify θα είναι μόνο 15% σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες εφαρμογές, οι οποίες χρεώνουν από 25% μέχρι 30%.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»