Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

CYhere: Καθιερώνει την προβολή των κυπριακών επιχειρήσεων στην Κίνα

Το "CYhere" είναι μια πλατφόρμα διαδικτύου νέας γενιάς που ενσωματώνει επιχειρηματικές / άλλες οντότητες σε διάφορους τομείς της Κύπρου, συμπεριλαμβανομένων των ακινήτων, των νομικών υπηρεσιών, των λογιστικών / ελεγκτικών υπηρεσιών, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, της εκπαίδευσης και της κατάρτισης, του τουρισμού κλπ., καθώς και των προϊόντων και / ή υπηρεσιών, με στόχο την προώθηση της Κύπρου ως ιδανικό προορισμό για επενδύσεις και τουρισμό στις αγορές-στόχους, κυρίως την Κίνα, τη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία παγκοσμίως και μια τεράστια πηγή εξερχόμενων επενδύσεων (πάνω από 150 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως μόνο σε επιχειρηματικό επίπεδο) με αποδεδειγμένο δυναμικό για την Κύπρο.

Το CYhere βρίσκεται στα APP Stores ως "问 路" (και ως "wenlu" στα ios) και έχει την τιμή να συνιστάται επισήμως από το Υπουργείο Εμπορίου της Κίνας στον ιστότοπό του στις 3 Νοεμβρίου 2017.

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), ο Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων Κύπρου (ΚΟΠΕ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κύπρου (KEBE), η Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Κύπρο και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Κίνα έδωσαν επίσης υποστήριξη στο CYhere.

Στην επιστολή υποστήριξής της προς το CYhere, το ΚΕΒΕ επεσήμανε ότι μέσω του CYhere, η "ηλεκτρονική προβολή της Κύπρου θα εδραιωθεί με τον αποδοτικότερο και οικονομικότερο τρόπο" και πρόσθεσε ότι "σε αυτή την ψηφιακή εποχή, το CYhere είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία για να προωθήσει την Κύπρο στην κινεζική αγορά".

Ως μαρτυρία για τα παραπάνω, τους τελευταίους 6 μήνες από τότε που η CYhere ξεκίνησε την πλήρη διαφημιστική προβολή της στην Κίνα, η πλατφόρμα έχει προσελκύσει συνολικά 91.008 μοναδικούς επισκέπτες με 10.9% επαναλαμβανόμενους χρήστες. Η γραμμή υποστήριξης της CYhere έχει επίσης επεξεργαστεί ερωτήσεις από Κινέζους χρήστες και επικουρούμενη άμεση επικοινωνία μεταξύ των χρηστών και των συμμετεχόντων στο CYhere (Κυπριακές επιχειρήσεις ή / και άλλες οντότητες).

Εν τω μεταξύ, η Κινέζικη εταιρία RoadHere αδερφική της CYhere, με έδρα την Hangzhou China, η οποία εξειδικεύεται στη διαχείριση επενδυτικών σχεδίων στο εξωτερικό, έλαβε αρκετές έρευνες από τις κινεζικές επιχειρήσεις (κρατικές και ιδιωτικές) σχετικά με τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ευρώπη αλλά κυρίως στην Κύπρο και μοιράστηκε τις πληροφορίες αυτές με τους συμμετέχοντες σχετικά με την CYhere και ξεκίνησε, μεταξύ άλλων, την προμήθεια, την καταχώριση και τη διευθέτηση επισκέψεων στο χώρο των επενδυτικών σχεδίων για ξενοδοχεία κατόπιν αιτήματος των κινεζικών ιδιωτικών εταιρειών.

Επιπλέον, με την υποστήριξη του ΚΟΤ, συνεργάτης της CYhere διοργάνωσε 10 ομάδες και συνολικά 142 επιφανείς ταξιδιώτες από την Κίνα προς την Κύπρο το 2017. Η συσσωρευμένη προβολή των βίντεο κλιπ που πραγματοποίησαν αυτοί οι «επηρεαστές» για την Κύπρο έχει φτάσει τα 58 εκατ. στα κινέζικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η WANG Hong, Διευθύνων Σύμβουλος της CYhere Internet Platform Ltd., σχολίασε: "Πιστεύουμε ότι η δημιουργία και η ενίσχυση της προβολής των συμμετεχόντων στην Κίνα είναι μόνο το πρώτο βήμα του ταξιδιού. Ανυπομονούμε να διερευνηθούν οι τεράστιες δυνατότητες των πολλών επιχειρηματικών και επενδυτικών ευκαιριών μεταξύ Κύπρου και Κίνας με τη βοήθεια της εταιρείας μας και των συνεργατών και συνεταίρων.

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»