Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Σημαντική ενίσχυση στην Διευθυντική ομάδα της Prime Insurance

Σε σημαντική ενίσχυση της Διευθυντικής της ομάδας προχώρησε τον Απρίλιο, η Prime Insurance, δείχνοντας ότι συνεχίζει να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό στον δρόμο που ακολουθεί προς την κορυφή.
 
Με στόχο την αναβάθμιση της Διεύθυνσης Μάρκετινγκ, το σχεδιασμό και την υλοποίηση προωθητικών ενεργειών για την περεταίρω ανάπτυξη του κύκλου εργασιών , αλλά και την καθιέρωση της εταιρείας ως πρωταγωνίστριας στον κλάδο η Prime Insurance προχώρησε στην πρόσληψη του κ. Κωνσταντίνου Ζένιου στη θέση του Διευθυντή Μάρκετινγκ και Εξυπηρέτησης Πελατών.
 
Ο κ.Ζένιος είναι ειδικός σε θέματα επικοινωνίας (M.A in Mass Media and Communications - Sofia University) με μεταπτυχιακό στο Μάρκετινγκ και έχει δουλέψει σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και ως σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας και Μάρκετινγκ για εταιρείες, οργανισμούς, πολιτικά πρόσωπα και πολυεθνική εταιρεία στον τομέα της εστίασης.
 
Ταυτόχρονα ενισχύεται και η Διεύθυνση Πωλήσεων της Εταιρείας με την πρόσληψη του κ. Χρίστου Βωνιάτη στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Γενικού Κλάδου.
 
Ο κ. Βωνιάτης κατέχει πτυχίο Νομικής (LLB) και επιπρόσθετα είναι στην διαδικασία απόκτησης μεταπτυχιακού στα Νομικά με ειδικότητα στο Insurance Law (LLM) από το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει εικοσαετή εργασιακή εμπειρία στον ασφαλιστικό τομέα σε διάφορα πόστα.καθώς έχει εργαστεί ως Διευθυντής Επαρχιών Λάρνακας & Αμμοχώστου, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Εργασιών καθώς επίσης και ως Υπεύθυνος Απαιτήσεων.  Στην τελευταία του εργοδότηση κατείχε την θέση Διευθυντή Λειτουργιών & Αποδοχής κινδύνων σε Εταιρεία Γενικού Κλάδου.
 
Με στόχο την υποστήριξη στην διαχείριση απαιτήσεων του Γενικού Κλάδου, στο δυναμικό της εταιρείας προστέθηκε και ο κ. Μιχάλης Μιχαήλ στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή Απαιτήσεων Γενικού Κλάδου.
 
Ο κ. Μιχαήλ κατέχει πτυχίο Μηχανολογίας αυτοκινήτου και πολυετή εργασιακή εμπειρία στον ασφαλιστικό τομέα σε θέματα διαχείρισης απαιτήσεων.   Συγκεκριμένα έχει εργαστεί ως Υπεύθυνος Απαιτήσεων στην Λεμεσό σε εταιρεία Γενικού Κλάδου.
 
 

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ