Συνεργασία CIM-Πολυδύναμου Κέντρου Λευκωσίας και εταιρειών 

InBusinessNews  17/04/2018 15:25
Συνεργασία CIM-Πολυδύναμου Κέντρου Λευκωσίας και εταιρειών 

Συνεργασία CIM-Πολυδύναμου Κέντρου Λευκωσίας και εταιρειών 

InBusinessNews  17/04/2018 15:25
Τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας για προσφορά προγράμματος κατάρτισης προς τους πολίτες για την ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών, ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης το Cyprus Institute of Marketing (CIM), το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, η Τράπεζα Κύπρου, και οι εταιρείες Cablenet, Powerhouse και Phoenix Pro.

RELATED ARTICLES


 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάσκεψη, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης εξήρε την πρωτοβουλία του CIM και ευχαρίστησε θερμά το Ινστιτούτο και τους συνεργάτες του για την κοινωνική τους προσφορά καθώς και για τη διαχρονική συνεργασία.
 
Το σεμινάριο «Δημιούργησε τη δική σου επιχείρηση σε 7 ημέρες» είναι ένα συμμετοχικό (Interactive) σεμινάριο που θα βελτιώσει και θα αναπτύξει τις γνώσεις και τις ικανότητες των πολιτών με σκοπό τη μετουσίωση της ιδέας τους σε πραγματική επιχείρηση, ανεξαρτήτως κλάδου.
 
Η στρατηγική συνεργασία έχει συναφθεί στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 40χρονα του CIM. Οι βασικές ημερομηνίες σχετικά με το σεμινάριο είναι η Παρασκευή 25/5, όταν και λήγει η προθεσμία αιτήσεων, η Δευτέρα 4/6 όταν θα πρέπει να γίνει και η επιβεβαίωση συμμετοχής, η Τετάρτη 13/6 και η Πέμπτη 14/6 όταν θα πραγματοποιηθούν τα Workshops, και η Τετάρτη 20/6 όταν θα γίνουν οι παρουσιάσεις για τον διαγωνισμό. Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν χρηματικά βραβεία, προσφορά της Τράπεζας Κύπρου και Υποτροφία προσφορά του CIM.
 
Η στρατηγική συνεργασία, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά περίτρανα τον ηγετικό ρόλο του CIM ως το κορυφαίο κυπριακό Business School αλλά και στα θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης καθώς και τη βούληση του Δήμου Λευκωσίας για τη μείωση του Κοινωνικού αποκλεισμού και την προώθηση της απασχόλησης και του επιχειρείν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας