12ος Διαγωνισμός Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας

InBusinessNews  17/04/2018 09:30
12ος Διαγωνισμός Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας

12ος Διαγωνισμός Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας

InBusinessNews  17/04/2018 09:30
Τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) επιβραβεύουν, για 12η συνεχή χρονιά, τις καλύτερες, πλέον καινοτόμες και ξεχωριστές ιδέες που υλοποιήθηκαν και εφαρμόζονται σε κυπριακές επιχειρήσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες, τόσο στον Ιδιωτικό, όσο και στον Δημόσιο Τομέα.

RELATED ARTICLES


Ο θεσμός του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας της ΟΕΒ αποτελεί την ανώτατη διάκριση στην Κύπρο για τις πιο καινοτόμες και επιτυχώς εφαρμοσμένες πρακτικές και ενέργειες σε κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Πρόκειται για έναν θεσμό, ο οποίος απευθύνεται πολύ συγκεκριμένα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται και καινοτομούν στον Πρωτογενή Τομέα (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Πτηνοτροφία, Αλιεία, Εξόρυξη Μεταλλευμάτων κλπ.), στον Τομέα Μεταποίησης (Βιομηχανία, Ενέργεια κλπ.), στον Τομέα Παροχής Υπηρεσιών (Τουρισμός, Χρηματοοικονομικά, Εκπαίδευση, Επικοινωνία κλπ.) και στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Δημόσιες Υπηρεσίες, Τοπικές Αρχές, Ημικρατικοί Οργανισμοί, Κρατικές Υπηρεσίες).  

Ο θεσμός έχει την υποστήριξη του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, και του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας. Επιπλέον, τυγχάνει της πλήρους στήριξης της Κυπριακής Κυβέρνησης. Τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας πραγματοποιούνται από το 2006 και στοχεύουν στη βελτίωση και στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας που επιδεικνύουν οι κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμοί του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Επίσης, αποσκοπούν στην ανάδειξη και επιβράβευση των πλέον πετυχημένων και καινοτόμων εφαρμοσμένων ιδεών. 

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, μέσα από τον διαγωνισμό του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας της ΟΕΒ ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν δεκάδες επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί, ανάμεσα σε εκατοντάδες πολύ αξιόλογες συμμετοχές. Αυτό αποδεικνύει ότι η Κύπρος είναι ένας ολοζώντανος πυρήνας καινοτομίας, που διαθέτει όχι μόνο το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και τη δίψα για διακρίσεις και πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκόσμιο οικονομικό,
τεχνολογικό και κοινωνικό περιβάλλον. 

Όσες, λοιπόν, επιχειρήσεις ή οργανισμοί υλοποίησαν κάποια ξεχωριστή και καινοτόμο ιδέα που αξίζει να βραβευθεί, μπορούν να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας στον φετινό διαγωνισμό για τα Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ.

Η τελική προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 11η Μαΐου 2018. Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων πρέπει να συμπληρωθούν και να παραδοθούν στη διεύθυνση: Λεωφ. Ακροπόλεως 2 και Οδός Γλαύκου, 2000, Στρόβολος.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις υποψηφιότητας, επικοινωνήστε με την ΟΕΒ στο τηλέφωνο 22 665 102 ή στην ιστοσελίδα www.innovationaward.oeb.org.cy 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας