AstroBank: Στρατηγικός Συνεργάτης του Junior Achievement Κύπρου

H AstroBank στηρίζει δυναμικά την εκπαιδευτική κοινότητα μέσω χορηγίας του διαγωνισμού «Μαθητική Επιχείρηση» του Junior Achievement Κύπρου αλλά και την παροχή στελεχών της, που συμμετέχουν ως μέντορες δίνοντας συμβουλές και καθοδήγηση στους συμμετέχοντες. Φέτος έλαβαν μέρος πέραν των 400 μαθητών όπου εκπροσωπούσαν 54 μαθητικές εταιρείες από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία ολόκληρης της Κύπρου. 

Η AstroBank στηρίζει για 5η συνεχή χρονιά τον θεσμό θεωρώντας ότι η επένδυση στην μόρφωση των νέων και η καλλιέργεια των επιχειρηματικών ιδεών τους θα αποτελέσουν τον βασικό άξονα για αειφόρο πρόοδο τόσο σε οικονομικό όσο σε κοινωνικό επίπεδο. 

Στα πλαίσια του διαγωνισμού, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 24-25 Μαρτίου 2018 στο «The Mall of Cyprus» στη Λευκωσία Μαθητική Εμπορική Έκθεση στην οποία οι εταιρείες παρουσίασαν τα προϊόντα τους . Η AstroBank απένειμε το βραβείο για το Καλύτερο Εμπορικό Περίπτερο στις ομάδες Count Your Life (CYL) του Λυκείου Κύκκου Β’ και Fiji Fertilizer του GC School of Careers. 

Ο τελικός του διαγωνισμού, στον οποίο οι δέκα καλύτερες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν δημόσια τις ιδέες τους, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου.

Δειτε Επισης

Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»