Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

12ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης & Οικοδομών

Η ΙΜΗ ανακοινώνει τη διοργάνωση του 12ου Συνέδριου Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σύναξη επαγγελματιών από τους κλάδους Ανάπτυξης Γης, Οικοδομών και Ακινήτων της Κύπρου, και στόχο έχει να πληροφορήσει έγκαιρα κι  έγκυρα τους σύνεδρους για τις προβλέψεις των επόμενων ετών.

Μετά την πολύ πρόσφατη οικονομική κρίση που βιώσαμε σε παγκόσμια κλίμακα, η Κυπριακή Οικονομία βρίσκεται ακόμη σε κρίσιμη καμπή στην προσπάθειά της να αποκαταστήσει την αισιοδοξία και την πίστη στις επιχειρήσεις. Με βάση κι ένδειξη τις πρόσφατες θετικές εξελίξεις στην τοπική Οικονομία -όπως προκύπτει και από τη βελτίωση διαφόρων δεικτών οικονομικής απόδοσης-, υπάρχει ανανεωμένη εμπιστοσύνη στον εγχώριο τομέα των Ακινήτων, γεγονός που υποστηρίζεται και από τα αυξημένα επίπεδα δραστηριότητας στον κλάδο. Η γεωγραφία και τοπογραφία του νησιού, σε συνδυασμό με τα πρόσφατα κυβερνητικά προγράμματα που ενθαρρύνουν τις ξένες άμεσες επενδύσεις, τα διάφορα φορολογικά κίνητρα όπως είναι η μείωση των τελών μεταφοράς ακινήτων, η αναδιάρθρωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων από τις τράπεζες αλλά και η αυξημένη διαθεσιμότητα χρηματοδότησης με σχετικά χαμηλό κόστος, έχουν διεγείρει το ενδιαφέρον των ξένων αγοραστών. Ενδιαφέρον, το οποίο αποτελεί κινητήρια δύναμη για την τοπική Αγορά Ακινήτων και συνάμα, συμβάλλει στην καθιέρωση της Κύπρου ως ελκυστικού περιφερειακού κόμβου επενδύσεων. 

Το 12ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών έχει καταστεί πολυαναμενόμενο ετήσιο γεγονός, στο οποίο συναντιούνται οι φορείς της βιομηχανίας για να συζητήσουν και να αξιολογήσουν τις πρόσφατες τάσεις κι εξελίξεις της αγοράς, να επισημάνουν ζητήματα που απασχολούν τις δραστηριότητές τους και να διερευνήσουν αναδυόμενες ευκαιρίες, εντός κι εκτός Κύπρου.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.  

Το Συνέδριο απευθύνεται προς επαγγελματίες και πιο συγκεκριμένα, προς ανώτερα στελέχη από: εταιρείες Ανάπτυξης Γης, κατασκευαστικές εταιρείες, εργοληπτικές εταιρείες, εκτιμητικές ομάδες γης και ακινήτων, κτηματομεσιτικά γραφεία, λογιστικά/ελεγκτικά/φορολογικά γραφεία, δικηγορικά γραφεία, καθώς και τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Επίσης, το Συνέδριο προσκαλεί επιμετρητές ποσότητας, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και επενδυτές. Το Συνέδριο στοχεύει, επιπλέον, στο να προσελκύσει εκπροσώπους από αρμόδιες Κυβερνητικές και Ρυθμιστικές Υπηρεσίες, αλλά κι Ελεγκτικούς Φορείς. 

Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.  

Οργανωτής: ΙΜΗ
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Muskita Aluminium Industries Ltd
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος 
Με τη στήριξη (μέχρι στιγμής): Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, RICS
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΑΛΦΑ Κύπρου, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες Πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, στο
τηλ.: 22505555 | φαξ: 22679820 | ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com   

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου