Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ετήσιο Συνέδριο Νοτιοανατολικής Ευρώπης Eurofast 2018

Περισσότεροι από 70 σύμβουλοι της Eurofast συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα από 16 έως 18 Μαρτίου για το ετήσιο συνέδριο ομαδικής συγκρότησης, Νοτιοανατολικής Ευρώπης & Μέσης Ανατολής (SEEME). Όλοι οι συνεργάτες των γραφείων της Eurofast, και εκπρόσωποι όλων των υπηρεσιών,  εκμεταλλεύτηκαν τον πολύτιμο αυτό χρόνο, συζητώντας θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, ενώ μοιράστηκαν εμπειρίες, αποκτώντας νέες γνώσεις και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες.

Ένα από τα κύρια σημεία της διάσκεψης ήταν η επικείμενη προθεσμία συμμόρφωσης με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Οι επαγγελματίες της Eurofast συζήτησαν λεπτομερώς τον αντίκτυπο της σχετικής νομοθεσίας σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται τόσο εντός όσο και εκτός ΕΕ και αντάλλαξαν προτάσεις για μια πιο ομαλή μετάβαση.

Ένα ευρύ φάσμα εργαστηρίων μικρής κλίμακας αλλά μεγάλης δυναμικής, εστιαζόμενα σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, ώθησε τους συμμετέχοντες να απελευθερώσουν τη σκέψη τους, να αναπτύξουν νέες υπηρεσίες για τους υπάρχοντες πελάτες καθώς και να επεκταθούν σε εξειδικευμένες αγορές. Συζητήθηκαν επίσης οι δυνατότητες για συνέργειες μεταξύ των γραφείων τόσο σε όρους διασταυρούμενων πωλήσεων όσο και από κοινές προσεγγίσεις σε αγορές-στόχους.

Το συνέδριο απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι η κύρια δύναμη της Eurofast είναι η στενά συνδεδεμένη ομάδα συμβούλων που είναι πάντα πρόθυμοι να ενώσουν τις προσπάθειές τους για τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες.

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη