Women as changemakers: Πρωτοβουλίες She Experts και ARIS

Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Μελετών Κοινωνικού Φύλου (MIGS) και το πρόγραμμα ARIS (A Really Inspiring Space) σας προσκαλούν σε κοινή εκδήλωση με τίτλο: «Women as Changemakers”.

Η Σουσάνα Παύλου, Διευθύντρια του Ινστιτούτου, θα μιλήσει για την πλατφόρμα She Experts, μια  Παγκύπρια πρωτοβουλία που ξεκίνησε τον Οκτώβριο 2017. Θα αναπτύξει επίσης τα επόμενα βήματα που αφορούν την προώθηση των γυναικών εμπειρογνώμων στο τομέα τους. Η Μόνικα Ιωαννίδου, Ανώτερη Διευθύντρια στο Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Deloitte, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα επιτάχυνσης ARIS

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ARIS (Νικολάου Πεντάδρομος Σέντερ, Αγίας Ζώνης 1 και Θεσσαλονίκης, 3025 Λεμεσός),  την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 μεταξύ 19:00-21:30. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο hello@ariscy.com μέχρι τις 26 Μαρτίου. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα αγγλικά.

Λίγα λόγια για την πλατφόρμα She Experts
Η πλατφόρμα She Experts είναι μια πρωτοβουλία του Μεσογειακού Ινστιτούτου Μελετών Κοινωνικού Φύλου (MIGS), που έχει ως στόχο την ενίσχυση της προβολής γυναικών εμπειρογνωμόνων. Η πλατφόρμα She Experts έχει καταστεί η κορυφαία πλατφόρμα γυναικών εμπειρογνωμόνων όπου εταιρείες, οργανώσεις, εργοδότες, πολιτικά κόμματα, καθώς και τα μέσα ενημέρωσης, μπορούν να εντοπίσουν και να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και ικανότητες τους.Το MIGS θέλει να πολλαπλασιάσει τις φωνές των γυναικών σε βασικά ζητήματα του δημόσιου λόγου, να καταπολεμήσει το σεξισμό και τις προκαταλήψεις και να βοηθήσει στην αύξηση επαγγελματικών ευκαιριών των γυναικών.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα ARIS
Το ARIS είναι ένα πρόγραμμα επιτάχυνσης καινοτόμων startups το οποίο δημιουργήθηκε από τη Deloitte και την Τράπεζα Κύπρου που έχει σκοπό να ενισχύσει, να βοηθήσει και να τροχοδρομήσει την ανάπτυξη ιδεών, προϊόντων και υπηρεσιών από νέους επιχειρηματίες.

Δειτε Επισης

Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»