Τεχνολογία: Συνδετικός κρίκος των brands με το Λιανικό Εμπόριο

Το «15ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου» που παρουσιάζουν οι Yπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Στο μικροσκόπιο μπαίνουν θέματα, όπως τα παγκόσμια trends που ισχύουν στη διαχείριση των FMCGs, τα Omni-Channels, το Augmented Reality και η εξατομικευμένη εμπειρία που οδηγεί σε πιστό αγοραστικό κοινό. 

Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει έμπειρους επαγγελματίες του χώρου από το εξωτερικό, οι οποίοι θα συζητήσουν έννοιες, όπως: Brand Loyalty, Τοποθέτηση προϊόντων, Διάταξη & Διαρρύθμιση, Marketing εντός καταστήματος, αλλά και τις στρατηγικές σχέσεις & συμμαχίες σε σχέση με τους Προμηθευτές. Ανάμεσα στους ομιλητές, είναι και ο Matthew Brown, ο οποίος θα αναδείξει τα δεδομένα που διαμορφώνουν το Λιανικό Εμπόριο στον συνεχώς μεταβαλλόμενο καταναλωτικό κόσμο. Μέσα από μια εξαιρετικά οπτική κι εμπνευσμένη παρουσίαση, ο κ. Brown θα παρουσιάσει τη διαδρομή των FMCGs και των παγκόσμιων λιανοπωλητών προς την σύγχρονη πραγματικότητα και την καινοτομία. Η παρουσίασή θα εξετάσει, ακόμη, τον τρόπο με τον οποίο η Τεχνολογία έχει επηρεάσει το παραδοσιακό Λιανικό Εμπόριο και πώς μας επιτρέπει να συνδεόμαστε με τα brands.

Το «15ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου» παρουσιάζει κι αναλύει όλες τις εξελίξεις που επικρατούν στον κλάδο των FMCGs. Παράλληλα, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, διοργανώνονται τα «5α ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards», τα οποία παρουσιάζει ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos και αποτελούν επιβράβευση για τα Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs) που έχουν διαπρέψει μέσα στη χρονιά που μας πέρασε.
Το Συνέδριο απευθύνεται προς διευθύνοντες σύμβουλους, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές Προμηθειών, brand managers και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με το Λιανικό Εμπόριο Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης. 

Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Χορηγοί (μέχρι τώρα): CRM, Elite, Ford Michaels Automotive, Gloria Jean's Coffees, Infocredit Group, JCC Payment Systems
Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών
Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου περιοδικό IN Βusiness, περιοδικό Gold και πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett