Εγκαίνια για το Νέο Επιβατικό Τερματικό στο Λιμάνι Λεμεσού

InBusinessNews  13/03/2018 09:52
Εγκαίνια για το Νέο Επιβατικό Τερματικό στο Λιμάνι Λεμεσού

Εγκαίνια για το Νέο Επιβατικό Τερματικό στο Λιμάνι Λεμεσού

InBusinessNews  13/03/2018 09:52

Στις 3 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Εγκαινίων του Νέου Επιβατικού Τερματικού της DP World Limassol, στην αίθουσα επιβατών στο λιμάνι Λεμεσού.

RELATED ARTICLES

Θέτοντας στο επίκεντρο την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και του κλάδου των κρουαζιέρων στην Κύπρο, η DP World Limassol εγκαινιάζει το νέο επιβατικό τερματικό, την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 στις 19:00, στο λιμάνι Λεμεσού.

Τα εγκαίνια θα τελέσουν ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριος Νίκος Αναστασιάδης, και ο Εξοχότατος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DP World, Sultan Ahmed Bin Sulayem.

Η συμμετοχή στην Τελετή Εγκαινίων είναι δυνατή μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Η Τελετή απευθύνεται σε διευθύνοντες συμβούλους, σε μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, σε διευθυντές και στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της Κύπρου και του εξωτερικού, καθώς επίσης και σε πολιτικούς και κρατικούς αξιωματούχους. 

Η DP World Limassol, μέλος του ομίλου  DP World -ενός από τους μεγαλύτερους  διαχειριστές  λιμένων παγκοσμίως-  ανέλαβε, από τον Ιανουάριο του 2017, τη διαχείριση του Τερματικού Πολλαπλών Χρήσεων και του επιβατικού τερματικού στο λιμάνι Λεμεσού για τα επόμενα 25 χρόνια, με βάση τη Σύμβαση Παραχώρησης. Στο πλαίσιο της δραστηριοποίησης της στην Κύπρο, η εταιρεία έχει μέχρι σήμερα προβεί σε σημαντικές αλλαγές κι επενδύσεις, επιβεβαιώνοντας  την προσήλωση της  στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Στόχος της DP World Limassol είναι να καταστεί ο  κορυφαίος διαχειριστής λιμένων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, παρέχοντας ένα ασφαλές, σταθερό και αξιόπιστο περιβάλλον  στις  εταιρείες κρουαζιέρων, με δρομολόγια  τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο όσο και τον υπόλοιπο κόσμο. Οι δραστηριότητες της DP World Limassol στο λιμάνι Λεμεσού, στοχεύουν στο να καταστήσουν το τερματικό ως βασικό μοχλό ανάπτυξης για την εγχώρια οικονομία, διασφαλίζοντας πολλαπλά οφέλη για την  Κύπρο ευρύτερα. 

Παράλληλα, η λειτουργία του νέου επιβατικού τερματικού αναμένεται να δώσει νέα δυναμική, διανοίγοντας νέες προοπτικές στον τομέα του τουρισμού και της κρουαζιέρας και παρέχοντας ταυτόχρονα, καλύτερες και πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα. 

Στο πλαίσιο της υλοποίησης των στρατηγικών της στόχων, η DP World Limassol εντάχθηκε στο δίκτυο της MedCruise (του Συνδέσμου Μεσογειακών Λιμανιών Κρουαζιέρας), αποδεικνύοντας εμπράκτως την αφοσίωσή της στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού. Η συνεχής επένδυση της εταιρείας στην αναβάθμιση όλων των τομέων του λιμανιού, αποσκοπεί στην προώθηση της Λεμεσού και γενικότερα  της Κύπρου ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού και προορισμού κρουαζιέρας. Η DP World Limassol επιδιώκει, την αξιοποίηση, μέσα από τη δυναμική της δράση, όλων των νέων ευκαιριών που αναμένεται να προκύψουν, καθώς και τη συνεχή ανάπτυξη κι ενδυνάμωση των δραστηριοτήτων που αφορούν τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ ΕΔΩ

Διοργανωτής: DP World Limassol, Συντονιστής: IMH, Χορηγοί Επικοινωνίας: ΙΝBusiness, Gold.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΜΗ - τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com.

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας