Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Phoenix Leaders παρουσιάζει την πρώτη ιδιωτική λέσχη μελών

Η Phoenix Leaders ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της πρώτης Ιδιωτικής Λέσχης Μελών στην Κύπρο. Έναν συναρπαστικό και ευέλικτο νέο εργασιακό χώρο, όπου τα μέλη μπορούν να διεξάγουν τις εργασίες τους με έναν δυναμικό και άνετο τρόπο. Η Λέσχη θα παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης σε διακεκριμένους και επίδοξους επαγγελματίες, στηρίζοντας τη διαδραστική και πνευματική πλευρά της διοίκησης μέσω τακτικών εκδηλώσεων.
 
Στην καρδιά της Λευκωσίας, ένα ιστορικό κτήριο, το οποίο προοριζόταν για κατεδάφιση, μετατρέπεται σε μια ευχάριστη, θελκτική και φιλόξενη λέσχη. Η Phoenix Leaders ένωσε τις δυνάμεις της με τους νικητές του βραβείου Mies van der Rohe, το αρχιτεκτονικό γραφείο AL Architects, για να τονίσει την ακατέργαστη απλότητα του κτηρίου και να δημιουργήσει τον χώρο όπου ενώνονται η ιστορική κληρονομιά και η μοντέρνα πολυτέλεια.
 
Η Λέσχη προσφέρει προηγμένες αίθουσες σύσκεψης εκλεπτυσμένης αισθητικής, χαλαρά κοινόχρηστα γραφεία, δροσιστικά ποτά και υγιεινά σνακ, συνδυάζοντας την αίσθηση ενός στοχευμένου επαγγελματικού χώρου με την άνετη ατμόσφαιρα μιας κοινωνικής λέσχης. Για όσους αναζητούν τη χαλάρωση σε έναν γαλήνιο και ταυτόχρονα εμψυχωτικό περιβάλλον, διαθέτει βιβλιοθήκη με τίτλους που εστιάζουν γύρω από τις τρέχουσες τάσεις στη διοίκηση και τη στρατηγική και μια επιλογή από αναγνωρισμένες εκδόσεις, οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα των επαγγελματικών ειδήσεων.
 
Στο πλαίσιο της δέσμευσής της να στηρίξει την τοπική κοινότητα, η Phoenix Leaders θα συνεργαστεί με αριθμό τοπικών επιχειρήσεων, οι οποίες μοιράζονται τις ίδιες αξίες βιωσιμότητας και αξιοπιστίας, σε μια σειρά εργασιών, οι οποίες θα αποτελούν κομμάτι των δραστηριοτήτων της Λέσχης. Εντός της Λέσχης θα εκτίθενται έργα ντόπιων καλλιτεχνών και τα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάζουν όμορφα έργα τέχνης όταν επισκέπτονται και όταν εργάζονται στις εγκαταστάσεις.
 
Η Phoenix Leaders ειδικεύεται στην προσέλκυση κορυφαίων ταλέντων στην Κύπρο και έχει προγραμματίσει αριθμό δημόσιων εκπαιδεύσεων και εκδηλώσεων για τη διοίκηση εντός του 2018. Εντός της χρονιάς, η Λέσχη θα φιλοξενήσει εκδηλώσεις με κορυφαίους ομιλητές για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, μεταξύ άλλων για την ψηφιακή διοίκηση, τη νευρολογία, την εργοδότηση και τη διατήρηση υπαλλήλων της γενιάς Υ και το ψυχικό σθένος σε εποχές αλλαγών.
 
Η Valentina Kislaya, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Phoenix Leaders, σχολιάζει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσουμε μια Λέσχη Μελών της Phoenix Leaders στη Λευκωσία. Πιστεύουμε ότι ο θελκτικός χώρος, ο οποίος προορίζεται στην άνετη διοίκηση με μια πολιτιστική πινελιά, όπου οι επαγγελματίες όχι μόνο θα μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον, αλλά θα κάνουν και στρατηγική δικτύωση, παρέχει το τέλειο σκηνικό για κάθε είδους επιχείρηση. Δεχόμαστε μια ποικιλόμορφη κοινότητα ηγετών από διαφορετικούς κλάδους, άτομα που ασκούν επιρροή, μεταρρυθμιστές, οι οποίοι προωθούν την ηγετική ικανότητα εντός και εκτός της χώρας. Εδώ η επιχείρηση, η καινοτομία και ο πολιτισμός διασταυρώνονται απρόσκοπτα».
 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά