She Experts: H πρώτη πλατφόρμα γυναικών εμπειρογνωμόνων στην Κύπρο

Η πρωτοβουλία She Experts, έχει ως στόχο την ενίσχυση της προβολής και της απήχησης των γυναικών στο κοινό, στις επιχειρήσεις, στα μέσα ενημέρωσης και στην κοινωνία γενικότερα. Σκοπός μας είναι να αυξήσουμε την ορατότητα των εμπειρογνωμόνων γυναικών σε όλα το φάσμα της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου, και ειδικότερα όπου οι γυναίκες υπό-εκπροσωπούνται. Θέλουμε δηλαδή να πολλαπλασιάσουμε τις φωνές των γυναικών σε βασικά ζητήματα του δημόσιου λόγου, να καταπολεμήσουμε τον σεξισμό και τις προκαταλήψεις και να συμβάλουμε στην αύξηση των επαγγελματικών ευκαιριών των γυναικών μέσα από την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας She Experts.

Η πλατφόρμα She Experts λειτουργεί ως βάση δεδομένων που περιλαμβάνει τα βιογραφικά των γυναικών εμπειρογνωμόνων αλλά και βίντεο, στα οποία παρουσιάζουν την εξειδίκευση τους.  Στόχος μας είναι η πλατφόρμα να καταστεί η κορυφαία πηγή γυναικών εμπειρογνωμόνων όπου εταιρείες, οργανώσεις, εργοδότες/τριες, πολιτικά κόμματα, καθώς και τα μέσα ενημέρωσης, μπορούν να εντοπίζουν και να αξιοποιούν τις γνώσεις και τις ικανότητες των γυναικών εμπειρογνωμόνων.

Αυτή τη στιγμή, η πλατφόρμα διαθέτει 75 προφίλ εμπειρογνωμόνων γυναικών, ένας αριθμός που αυξάνεται συνεχώς, χάρη στις νέες αιτήσεις που λαμβάνονται συνεχώς μέσω της ίδιας της πλατφόρμας.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την πλατφόρμα και ελπίζουμε ότι θα μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε στο εγγύς μέλλον. Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Μελετών Κοινωνικού Φύλου παραμένει στη διάθεσή σας για ερωτήσεις ή διευκρινίσεις. Τέλος, σας παραθέτουμε και το προωθητικό βίντεο.

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett