Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

The Cyprus Anti-Fraud Conference

Σημαντική βελτίωση έχει σημειώσει η Κύπρος στον τομέα της καταπολέμησης της απάτης τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται στις 14 του προσεχούς Μαρτίου στη Λευκωσία το The Cyprus Anti-Fraud Conference που οργανώνει η IMH και ο Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) Cyprus Chapter. Απώτερος σκοπός του να ενισχύσει τη γνώση για αποτελεσματική πάταξη της διαφθοράς από τις επιχειρήσεις και τους σύγχρονους οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

H ταχεία και συνεχής ανάπτυξη της ψηφιοποίησης των πάντων και της χρήσης όλο και περισσότερων τεχνολογιών στο επιχειρηματικό πεδίο επέτρεψε σε απρόσκλητους και αδίστακτους «παίκτες» να εκμεταλλεύονται όλο και περισσότερο όσους αγνοούν το ζήτημα της απάτης. Ταυτόχρονα, οι πρώτοι επωφελούνται από δόλιες δραστηριότητες, οι οποίες αμβλύνουν την εμπιστοσύνη προς τους οργανισμούς και βλάπτουν την υγιή ανάκαμψη της οικονομίας.
Οι τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία, αλλά και γενικότερα στην οικονομία, έφεραν νέους κίνδυνους για τις επιχειρήσεις, καθιστώντας επιτακτική την ανάληψη δομημένων στρατηγικών. Και ενώ ήδη κάποιοι οργανισμοί προσπαθούν να είναι μπροστά από τις προκλήσεις, υιοθετώντας τις ανάλογες πρακτικές, πρέπει να είναι συνεχώς σε εγρήγορση και «ετοιμοπόλεμοι» έναντι σε κάθε απειλή.

Επιβεβλημένη, η συνεργασία
Για να συνεισφέρει προς αυτή ακριβώς την κατεύθυνση, το συνέδριο με τίτλο The Cyprus Anti-Fraud Conference επικεντρώνεται στο να προωθήσει και να επιτύχει τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της πρόληψης και της πάταξης απάτης. Σε αυτό θα παρευρεθούν διεθνείς ομιλητές για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης της απάτης, να μοιραστούν τις απόψεις τους σχετικά με τις σύγχρονες τεχνικές καταπολέμησής της και να παρουσιάσουν πρόσφατες μελέτες περιπτώσεων επιτυχημένων πρακτικών. 

Το συνέδριο απευθύνεται στους Certified Fraud Examiners και σε στελέχη από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, όπως: Αστυνομία, τμήμα εσωτερικού ελέγχου, τελωνεία, λογιστικά, ελεγκτικά και δικηγορικά γραφεία, τράπεζες, εκτελωνιστικά γραφεία και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, καθώς και ανώτερα κυβερνητικά στελέχη κι αξιωματούχους. 

Η διοργάνωση ως μια σημαντική ευκαιρία δικτύωσης για τους συμμετέχοντες θα συμβάλλει στην ενίσχυση της γνώσης κι εμπειρίας κατά της απάτης, με απώτερο σκοπό την αποτελεσματική πάταξη της διαφθοράς. 

Η θεματολογία θα καλύψει θέματα όπως: Anti-Money Laundering και απάτη (AML/KYC), κυβερνοέγκλημα και τεχνολογία, εταιρική απάτη, απάτη στον τομέα της υγείας, έρευνα για φορολογική απάτη και πρακτικές αποφυγής της που εφαρμόζονται στο εξωτερικό.  

Για περισσότερες Πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του 
Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ: https://www.imhbusiness.com/en/synedrio-katapolemisis-tis-oikonomikis-apatis#pdf-program-link 

Στόχος της διοργάνωσης είναι να συμβάλει σε ένα πιο υγιές επιχειρηματικό οικοσύστημα, βελτιώνοντας την εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία δημιουργώντας μια κοινή βάση γνώσεων και προωθώντας την ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας και επικοινωνίας.  

Η διοργάνωση ως μια σημαντική ευκαιρία δικτύωσης για τους συμμετέχοντες θα συμβάλλει στην ενίσχυση της γνώσης κι εμπειρίας κατά της απάτης, με απώτερο σκοπό την αποτελεσματική πάταξη της διαφθοράς.

Για ηλεκτρονικές Εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτές: IMH, Association of Certified Fraud Examiners - Cyprus Chapter
Χορηγοί: ComplyAdvantage, Infocredit Group, iSPIRAL
Legal sponsor: Scordis, Papapetrou & Co LLC
Υποστηρικτές: CFA Society Cyprus, Cyprus Institute of Internal Auditors, Institute of Certified Public Accountants of Cyprus
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, Gold magazine, IN Business magazine 

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής κι εγγραφές, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
Τ: 22505555 │ Φ: 22679820 │ email: events@imhbusiness.com
Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Κεντρο Κοινωνικης Καινοτομίας: Πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες